Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wat is er gebeurd met de oude luchtgang van C-Mine in Genk? C-Mine, de vroegere mijnsite van Winterslag Genk werd recent helemaal gerenoveerd.

Het is getransformeerd tot een uniek, origineel belevingsparcours dat alle zintuigen prikkelt en bezoekers meezuigt in de ondergrond, om uit te komen bovenop de schachtbok van 60 meter hoog.

C-Mine expeditie toont je de mijnsite van haar andere kant: onder, boven, middenin. En dit op een hedendaagse manier. Je loopt door indrukwekkende, nooit eerder getoonde ruimtes; je hoort verhalen uit de mijn; je componeert je eigen mijnsound; maakt je eigen Genkse geur en beklimt de schachtbok tot op 60 meter. In totaal leg je toch wel 1,5 km af.

Het bijzondere van deze attractie ligt in de combinatie tussen de indrukwekkende, authentieke ruimtes van de vroegere mijn en de interactieve belevingsmodules die het mijnverleden op een originele en hedendaagse manier verbeelden.

Deze mijnsite is in korte tijd uitgegroeid tot de place-to-be voor wie creatief bezig is. Cultuur, Media, evenementen en Design komen hier samen.  

 Voor meer informatie: www.c-mine.be

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com