Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Toerisme Hasselt bracht twee nieuwe publicaties uit voor het jonge publiek. Het jongerenplan, een ludiek opgevat plan dat bedoeld is voor jonge reizigers tussen 16 en 30 jaar. 

Eerst worden er tips gegeven hoe de toerist zich als een echte Hasselaar kan gedragen, aan de hand van leuke weetjes en Hasseltse taaltips. Vervolgens geven locals hun favoriete adresje of persoonlijke tip prijs. Op deze manier worden enkele typische hotspots voor jongeren gebundeld. Dit zijn zowel lunchadressen, winkels, verborgen plekjes in de stad of evenementen. Het geheel wordt aangevuld met enkele toeristische klassiekers zoals de musea. De locaties worden aangeduid op een plannetje waarop ook de supermarkten, nachtwinkels en geldautomaten van de binnenstad vermeld staan. Als laatste wordt er een opsomming gegeven van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Hasselt.

De kinderbrochure Fun4kids is een boekje met alle toeristische activiteiten op maat van kids tussen 5 en 12 jaar. Toerisme Hasselt heeft speciaal voor gezinnen met kinderen dit anti-vervelingsgidsje uitgebracht. Er is zelfs rekening gehouden met het weer! Op bezoek in Hasselt en het regent? Kijk dan even naar de activiteiten die onder regenachtig weer vermeld staan. Ook sneeuw en zon komen aan bod.

Beide publicaties zijn gratis te verkrijgen bij Toerisme Hasselt.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com