Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

"Een kwestie van leven en dood en zingen. Jimmie Durham is één van de invloedrijkste kunstenaars van vandaag. Al twintig jaar staat zijn werk wereldwijd in de belangstelling.

Hij is diepgaand en toegankelijk, politiek en persoonlijk, en zowel "van het moment" als dat het de gangbare tendensen overstijgt. Hij raakte in de loop der jaren verschillende generaties en Durham beïnvloedt kunstenaars, curators, theoretici en kunstliefhebbers met zijn tentoonstellingen en boeken, maar ook door middel van zijn activiteit als leraar.

Het M HKA brengt een grootschalige retrospectieve van het werk van Jimmie Durham. Jimmie Durham van 24 mei tot 18 november. Een kwestie van leven en dood en zingen belicht uitvoerig zijn praktijk als activist, essayist, poëet, performancekunstenaar en beeldhouwer.
De titel van de retrospectieve en het boek werd voor het eerst gebruikt voor een van Durhams eerste solotentoonstellingen, in het Alternative Museum in New York in 1985. Een kwestie van leven en dood en zingen geeft Durhams ernst en gevoel voor humor weer, zijn visuele inventiviteit en politieke passie, zijn uitgesproken verzet tegen de verdrukking van het systeem, de staat.

Voor meer informatie: www.muhka.be

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com