Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het nieuwe lange afstandsproduct dat Brussels Airlines dit jaar introduceert aan boord van haar lijnvluchten naar New York en Afrika valt al meteen in de prijzen.

Tijdens de Apex Expo, de grote internationale vakbeurs voor in-flight producten die elk jaar in Amerika wordt georganiseerd, werd Brussels Airlines door top professionals uit de luchtvaartsector en door gespecialiseerde media bekroond met de prestigieuze Avion award ‘Best Achievement in Passenger Experience’.

 

Op de Apex Expo, dé ontmoetingsplaats voor wie in de luchtvaartsector met het in-flight product bezig is, worden elk jaar de luchtvaartmaatschappijen bekroond die de beste vliegervaring aanbieden. Dit jaar viel Brussels Airlines voor de eerste keer in de prijzen. De nieuwe lange afstandscabine, die momenteel wordt geïnstalleerd in de Airbus A330 toestellen, viel zo erg in de smaak bij industrieprofessionals en gespecialiseerde media dat Brussels Airlines werd uitgeroepen tot luchtvaartmaatschappij die de ‘beste prestatie op het vlak van passagierservaring’ biedt.

“We zijn bijzonder verheugd met deze award’, zegt Brussels Airlines CEO Bernard Gustin. “Toen we het nieuwe product voorstelden zeiden we dat onze kwaliteitsambities hoog lagen en de positieve reacties van onze klanten die al in de nieuwe cabine vlogen bewijst dat deze investering in comfort de moeite loont. Dat vakspecialisten ons nu ook de Passenger Experience Avion Award  uitreiken, toont aan dat ons nieuwe product aan de verwachtingen voldoet. Deze award motiveert ons meer dan ooit om te blijven investeren in een superieure reiservaring voor onze klanten.”

De nieuwe cabine werd begin dit jaar door Brussels Airlines voorgesteld. Met dit kwaliteitsproduct van de nieuwste generatie positioneert Brussels Airlines zich als een kwalitatieve trendsetter dankzij het design, de laatste technologie  en comfort. Passagiers in Business Class kunnen hun zetel in een handomdraai omtoveren tot een’ full flatbed’ dat is uitgerust met pneumatische luchtkussens. Ze kunnen ook genieten van een state of the art in-flight entertainment systeem waarvan Brussels Airlines één van de lanceringsklanten is, moodlights, persoonlijke opbergruimte en een zetelconfiguratie die extra privacy garandeert. In Economy Class genieten passagiers van stijlvolle ergonomische zetels die veel beenruimte bieden en hetzelfde superieur inflight entertainment systeem als de Business Class passagiers.

Sinds juni zijn de cabines van de eerste Airbus A330 toestellen omgebouwd en ervaren de Brussels Airlines passagiers het nieuwe product ondermeer op de dagelijkse lijnvlucht naar New York en op enkele routes naar Afrika. Tegen de lente van 2013 is de hele lange afstandsvloot omgebouwd en zullen alle intercontinentale Brussels Airlines passagiers kunnen genieten van het hoogstaande comfort.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com