Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Precies op tijd voor het winterseizoen 2013-2014 verschijnt de nieuwe TOURISTMAG met de belangrijkste informatie over de vakantieregio in de Oostkantons.

Het is het grootste skigebied van het land en de 20 wintersportcentra hopen, net als vorig jaar, op uitstekende sneeuwcondities.

Waar vindt men de skicentra en de pistes? Welke disciplines worden aangeboden? Wanneer is de ijspiste in Malmedy open? De nieuwe TOURISTMAG heeft alle wintersportinformatie samengevat in 7 bladzijden en is dus een onmisbaar item voor alle winteractiviteiten.

Natuurlijk hebben de Oostkantons naast skipistes nog veel meer te bieden. Om te beginnen natuurlijk de kerstmarkten in de verschillende dorpen met elk hun eigen specifieke karakter. En carnaval in de regio is zeker ook een tripje waard. TOURISTMAG geeft de belangrijkste informatie en data in een compact en aantrekkelijk formaat.

De afsluiter is een agenda met veel foto’s die een overzicht geeft van wat er van november tot maart allemaal te beleven valt. Onze tips zijn zeker de indoor-kermis in Malmedy, de opvoering „Swinging Christmas“ in het „Eupener Jünglingshaus“ of de nieuwjaarsconcerten met de „Euro Symphonic Orchestra“ in St.Vith en de „Wiener Walzerträumen“ in Eupen. Zeker in de winter valt er in Oostkantons veel te beleven. Een bezoek is echt de moeite waard.

De TOURISTMAG herfst kan via www.eastbelgium.com gedownload, online doorbladerd of besteld worden.  Het magazine is ook ter beschikking in alle Toerist-Info's in de regio en is gratis te verkrijgen bij :

Touristisch Agentschap Oost-België
Hauptstraße 54 – B-4780 ST.VITH
Tel.: +32(0)80/22 76 64
Fax: +32(0)80/22 65 39
E-Mail:
Internet: www.eastbelgium.com

Huis voor Toerisme van de Oostkantons
Place Albert Ier - B-4960 MALMEDY
Tel.: +32(0)80/33 02 50
E-Mail:

 TM_Winter_2013_2014_NL.doc (205 K)

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com