Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bezoek handelsdelegatie onder leiding van Erica Terpstra aan Kololo Game Reserve, Vaalwater, Limpopo Zuid-Afrika ter voorbereiding op het Wereldkampioenschap Voetbal 2010.  De door Sanec (Southern African " Netherlands Chamber of Commerce) ................... georganiseerde handelsdelegatie reisde van 29 oktober tot 5 november door Zuid-Afrika ter voorbereiding op het Wereldkampioenschap Voetbal in 2010. Het afgelopen weekend logeerde de delegatie in Kololo Game Reserve in Vaalwater in de provincie Limpopo en maakte gebruik van de nieuwe conferentieruimte in het restaurantcomplex. 

Handelsdelegatie

De handelsdelegatie, bestaande uit 49 decisionmakers van 39 Nederlandse bedrijven (onder meer uit het toerisme, hospitality, ICT, financiƫle diensten) , bezoekt Zuid-Afrika met het oog op het Wereldkampioenschap Voetbal in 2010.

Erica Terpstra is door haar voorzitterschap van NOC/NSF en haar zakelijke en sportieve  betrokkenheid bij Zuid-Afrika de ideale "aanvoerder" van de delegatie.

Juist omdat Nederland nu zo goed als zeker aan het Wereldkampioenschap Voetbal deel zal nemen, legt de delegatie tijdens de reis vele contacten, woont seminars en workshops bij en bezoekt een aantal speelsteden.

Dit weekend werd onder andere benut om de missie in een ontspannen sfeer kennis te laten maken met een safaribestemming. Tegelijkertijd maakte de delegatie gebruik van de nieuwe conferentiefaciliteiten in het bijzondere restaurantcomplex van Kololo Game Reserve. De gastheren waren de Nederlandse eigenaren van Kololo Game Reserve; de familie Jansen uit Gouda.

Sanec (Southern African " Netherlands Chamber of Commerce) " www.sanec.org


Sanec is de Nederlandse Kamer van Koophandel voor zuidelijk Afrika en heeft kantoren in Den Haag, Johannesburg en een vertegenwoordiging in Kaapstad. Sanec stimuleert en faciliteert zakelijke relaties tussen Nederland en Zuid-Afrika. Bovendien ondersteunt zij als private non-profit organisatie handel en investeringen in en met Zuid-Afrika.


Kololo Game Reserve  - www.kololo.nl

Kololo Game Reserve, dat op korte termijn wordt uitgebreid, ligt in de prachtige Zuid-Afrikaanse provincie, Limpopo, in het hart van het Waterberg natuurgebied , slechts drie uur vanaf Johannesburg International Airport. Deze fascinerende bestemming met een rijke culturele erfenis en een natuurlijke schoonheid is uitgestrekt, rustgevend en bijzonder mooi.

Het malariavrije gebied Kololo is de perfecte safaribestemming met een grote diversiteit in wild en vogels. In de aangrenzende reservaten leeft de "Big Five" - het grote wild: de leeuw, het luipaard, de olifant, de neushoorn en de buffel. Met een beetje geluk zijn ze vanaf het restaurantterras te zien.

Door de ligging van de twaalf chalets in de ongerepte natuur zijn privacy en ontspanning gegarandeerd. Midden in het Kololo Game Reserve, in een rustige, onaangetaste "bush" omgeving, ligt het tentenkamp.

Het park beschikt, naast de chalets en het tentenkamp, ook over een uitstekend restaurant met bar en terrassen, die een prachtig uitzicht bieden op het zwembad en de het aangrenzende natuurpark Welgevonden. Het restaurant biedt plaats aan 90 gasten en werd onlangs uitgebreid met een conferentiezaal voorzien van alle ondersteunende middelen voor met name kleinschalige bijeenkomsten tot een maximum van 200 personen.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com