Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Primeur voor WKPORTAL.NL. Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 nu al online te bestellen. Direct na de trekking in Kaapstad voor het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika, is in Nederland de grootste website over deze WorldCup live gegaan, onder de naam WK.PORTAL.NL. WKPORTAL.NL is de meest complete en meest actuele website met alle informatie en achtergronden bij het WK2010. WKPOPRTAL.NL is ook de enige locatie in Nederland waar nu al, bij voorinschrijving, de enige echte Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 online te bestellen is.

In de Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 vind je alles wat je móet weten en alles wat je wilt weten over deze WorldCup. In één boekje op zakformaat heb je alle informatie altijd bij de hand: alles over de stadions en de speelsteden, de achtergronden van het WK en voetbal in Zuid-Afrika, de Vuvuzela en de Makarapa en een woordenlijst met typisch Zuid-Afrikaanse woorden en uitdrukkingen. Uiteraard ontbreekt een compleet speelschema niet, zodat je tot en met de finale alle matches zelf kunt bijhouden en jaren later nòg weet hoe Oranje in 2010 de WorldCup veroverde.
Voor slechts € 9,95 leef je mee en beleef je het mee! Vanaf de tribune in Zuid-Afrika, de luie stoel thuis, of vanuit het café om de hoek. Mis het niet! 


Maak kans op een WK-pakket

Wie voor 15 januari 2010 de gelimiteerde Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 bestelt via de link WKPOPRTAL.NL maakt bovendien kans op een geweldig WK-pakket voor de échte oranjefan. Dit wil je niet missen!

Op WK.PORTAL vindt je dagelijkse updates, nieuws, achtergronden, filmpjes, interviews en beelden van Zuid-Afrika, het laatste nieuws over de nationale selecties en de mooiste plekjes van Afrika.
WKPOPRTAL.NL en de Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 zijn samen dë ingrediënten  om met vrienden, familie en vrouw of vriendin de komende zes maanden naar het WK toe te leven. Op WKPORTAL.NL is ook een "Ladys Only Corner" te vinden, waar typische vrouwenzaken zijn terug te vinden. Hier kunnen vrouwen hun hart ophalen aan de mooiste spa"s, events, lifestyle zaken, Zuid-Afrikaanse braai gerechten, wijnen. Uiteraard kan er gestemd worden op de mooiste voetbalbenen van het WK2010.


Business lounge

WKPOPRTAL.NL is een initiatief van de OLG-Group met vestigingen in Kaapstad, Zuid-Afrika en Nederland en is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal A-merken, partnerpartijen en SANEC (South African Netherlands Chamber of Commerce).
Op WKPOPRTAL.NL is tevens een business lounge te vinden, onder verantwoordelijkheid van SANEC. Hier kunnen zakelijke bezoekers elkaar ontmoeten, netwerken en hun bedrijven presenteren. In de business lounge zijn belangrijke economisch ontwikkelingen te vinden en is er een directe koppeling met LinkedIn. SANEC neemt de WKportal mee op haar MKB roadshows die door het gehele land de komende maanden zullen plaatsvinden.
Op de business lounge is tevens de Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 te bestellen als uniek en origineel WK-geschenk voor zakenrelaties en/of medewerkers. De Oranje Fanguide® WK Zuid-Afrika 2010 is ook onder private label te bestellen.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com