Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Istanbul culturele hoofdstad. Op reis naar Istanbul gaan staat garant voor een onvergetelijke tijd. De Turkse wereldstad is gelegen in de regio Marmara. Deze regio mag niet gemist worden en is een echte place to be voor zowel strand- als cultuurliefhebbers. Er zijn verscheidene steden die je kunt ontdekken vanuit een van onze vakantiehuizen in Istanbul en Marmara.

 

 
 
 


 
 


 
Onze bestemmingen
België
Duitsland Frankrijk Griekenland Groot-Brittannië
Hongarije Italië Kroatië Luxemburg Nederland Oostenrijk
Portugal Slowakije Spanje Tsjechië Turkije Zwitserland
 
 
 
 
 

Pecs ligt in West Hongarije. Onder de regio West-Hongarije verstaan we de regio's West-, Midden- en Zuid-Transdanubië. De vakantiewoningen in West-Hongarije zijn centraal gelegen en nodigen u uit deze regio te ontdekken.

 

Vakantiehuizen West-Transdanubië

 

West-Transdanubië is een heuvelachtig gebied, met wijngaarden, bossen, historische dorpjes en volop monumenten, zoals de Abdij van Pannonhalma of het barokkasteel in Fertöd.

 

Vakantiewoningen Midden-Transdanubië

 

In Midden-Transdanubië, noordelijk van het Balatonmeer, liggen 'koninklijke steden', mooie natuurgebieden en het ondiepe Velencemeer (26 km2). In het Bakony-gebergte vindt u een beschermd natuurgebied met prachtige bossen, beekdalen en maar liefst 1100 grotten. Hier ligt ook de 'Duivelsgreppel', via een ijzeren trap kun je hier naar de reusachtige rotsen van de Duivelsdam klimmen. Maak vanuit uw vakantiehuis in Transdanubië een uitstapje naar het Vértes-gebergte, dit gebergte herbergt ook beschermd natuurgebied waar zeldzame planten te vinden zijn.

 

Vakantiehuizen Zuid-Transdanubië

 

Zuid-Transdanubië, ten zuiden van het Balatonmeer, doet mediterraan aan door het klimaat, maar ook door het landschap van vijgen- en amandelbomen, wijngaarden en glooiende heuvels. Vanuit uw vakantiehuis in Transdanubië maakt u kennis met een gebied vol natuurschatten, historische monumenten en een aangenaam klimaat. Hier vindt u o.a. één van de best bewaarde steden, de stad Pécs en het wild- en vogelreservaat van het Donau-Dráva Nationaal Park en het mooie natuurgebied Mecsek-gebergte, een ideaal wandelgebied.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com