Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het verkeersbureau van Indonesië is deze week gestart met een nieuwe website. De website laat consumenten op een eenvoudige manier kennis maken met het veelzijdige Indonesië.

De website moet dienen als een onafhankelijke informatie- en inspiratiebron voor het plannen van een reis naar Indonesië. Verwacht wordt dat de website 10.000 unieke bezoekers per maand aantrekt.

Inspiratiebron
De website van het verkeersbureau van Indonesië moet een interactieve plek worden, waar consumenten eenvoudig informatie kunnen vinden en delen. De integratie met Facebook nodigt uit tot het geven en ontvangen van onafhankelijke tips. Via de website kan men eenvoudig zien welke aanbieders er in Nederland zijn van reizen naar Indonesië. Voor inspiratie kan men brochures en beeldmateriaal downloaden. De website moet dienen als de ideale voorbereiding voor een reis naar Indonesië en maakt consumenten wegwijs in het veelzijdige land.

Over Indonesië
De Republiek van Indonesië bestaat uit 17.504 grote en kleine tropische eilanden, gelegen tussen de continenten Australië en Azië. Het land heeft 215 miljoen inwoners en meer dan 200 verschillende etnische bevolkingsgroepen. Vanuit Nederland is Indonesië goed bereikbaar. Veel vliegtuigmaatschappijen zoals KLM (via Singapore), Garuda Indonesia (via Dubai), Singapore Airlines (via Singapore) en Cathay Pacific (via Hong Kong) vliegen naar Indonesië.


 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com