Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

30 nationaliteiten, 2000 boten en 800.000 mensen (1408). Van 13 tot en met 19 juli 2012. Sinds 1992 staat de stad Brest om de vier jaar in het teken van de maritieme feesten van Brest.

Vanaf 2012 heeft het festival een nieuwe benaming gekregen. Waar het daarvoor “Brest 1996”, “Brest 2000”, “Brest …” heette, zal het festival vanaf nu als “Les Tonnerres de Brest” door het leven gaan. Ook dit jaar komen er weer schepen, boten, cruises en vloten uit alle hoeken van de wereld. Landen als Brazilie, Kroatie, Groot-Brittannië, Ierland, Vietnam, maar ook Nederland zullen allen vertegenwoordigd zijn. De landen Rusland, Mexico, Noorwegen, Indonesië en Marokko zijn dit jaar ereland en elk land staat gedurende één dag in het middelpunt van de belangstelling.


Omdat het festival dit jaar 20 jaar bestaat, viert zij haar 20e verjaardag door onder andere 30 twintigjarigen uit havensteden te hebben uitgenodigd rondom het thema “20 zijn in een havenstad”.  Naast alle maritieme activiteiten en tradities, verspreid over de 7 kilometer kade, zijn er ook tientallen podia in de stad te vinden met maar liefst 2000 muzikanten en artiesten. Zowel op het water als op de kade, en zowel overdag als ’s nachts zullen de bezoekers van Brest zich niet vervelen.  Op de tweede dag, 14 juli en nationale feestdag in Frankrijk, mag een vuurwerkspektakel  natuurlijk niet ontbreken.


Prijs voor een dagkaart: €15 voor volwassenen en €12 voor jongeren 10-17 jaar. Gratis voor <10 jaar
www.lestonnerresdebrest2012.fr

Hotels in Bretagne

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


 

Vakantiewoningen Belvilla

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com