Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Beschermde gebieden, speciale fietspaden, accommodaties met het eco-label “Clé Verte”, biologische restaurants … Bretagne kan aan eenieder een 100% duurzaam verblijf aanbieden. 

Sinds enkele jaren leggen het CRT Bretagne en haar partners zich vast op het ontwikkelen van duurzaam toerisme. Het gezamenlijke doel is een evenwicht te vinden tussen de verschillende aspecten van toerisme; economisch, sociaal en milieu. Om het belang van duurzaam toerisme aan te stippen en als aansluiting op de ontwikkelingen op de Nederlandse markt, zal het CRT Bretagne in maart 2012 haar nieuwe Nederlandse website rondom dit onderwerp lanceren.

Het leven op de Bretonse boerderij
Niet alleen kun je door één van de Bretonse boerderijen van « Bienvenue à la ferme » te bezoeken je eigen vakantie verrijken, maar ook investeer je hiermee in de economie van de regio. Bij deze boerderijen kun je terecht voor een proeverij, een aperitief of een diner met lokale producten (charcuterie, fruit, groente, kaas, cider,…). Menigeen zal versteld staan van de variëteit van de Bretonse keuken.  Sommige boerderijen bieden zelfs proviandtassen aan voor de picknick of kookcursussen met lokale producten.

Overnachtingstip: Le Coq-Gadby in Rennes
Dit hotel kent twee verschillende karakters; een traditionele met 9 kamers en een moderne met 15 kamers.  Het hotel is compleet gerenoveerd binnen de normen van eco-duurzaam toerisme. Niet alleen staat er een chef-kok in de keuken die uitsluitend met biologische producten werkt, maar ook loopt het hotel op duurzame mechanismen: De bouwmaterialen zijn met zorg uitgekozen; het regenwater wordt gerecycled; zonne-energie wordt opgewekt; er zijn geen disposables in de badkamers en het hotel hanteert een duurzaam handdoekenbeleid. Het hotel beschikt ook over een spa en bevindt zich in een woonwijk in Rennes, niet ver van het centrum.
http://www.lecoq-gadby.comHotels in Bretagne

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Vakantiewoningen Belvilla

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com