Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De groene routes van Bretagne, beter bekend als “Voies Vertes” zijn begaanbaar te voet, te paard of natuurlijk op de fiets!

Acht routes bieden samen meer dan 800 kilometer aan jaagpaden en oude spoorwegroutes, die zijn aangepast voor de fiets of de benenwagen.   Vakantiehuis van Belvilla
Het Canal de Nantes à Brest wordt met haar 238 sluizen,  verscheidene architectonische kunstwerken en watertoevoerkanalen gezien als één van de grootste technologische bouwwerken van de 19e eeuw. Het volgen van dit kanaal is dan ook een soort  reis door de tijd. Het 360 kilometer lange kanaal doorkruist de regio van oost naar west en voert door veranderende landschappen; de moerassen van Redon, de Monts d’Arrées, de historische steden als Blain en Pontivy en kleine karakteristieke plaatsen als Josselin en Malestroit.

Georganiseerde  reis: van Redon naar Chateaulin
In zes dagen kun je van Redon naar Chateaulin fietsen,  waarmee je 292 kilmeter van de Bretonse landschappen doorkruist. Onderweg kom je langs het water Oust, het kasteel van Josselin, het klooster “Abbaye de Bon Repos”, het meer van Guerledan en Carhaix.  ’s Nachts wordt er overnacht in leuke tweesterren hotelletjes of chambre d’hôtes en ’s ochtends wordt het ontbijt verzorgd. De bagage kan meegenomen worden met een aanhanger achter de fiets, maar er is ook de optie de bagage te laten vervoeren naar de volgende accommodatie.  
Prijs: vanaf €450 per persoon (exclusief bagagetransfer)
http://www.randobreizh.orgHotels in Bretagne

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Vakantiehuis van Belvilla 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com