Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voor wandelaars is Bretagne wat een speeltuin voor een kind is… het liefst zou je alle wandelingen tegelijk doen! Alleen met z’n tweetjes of met de familie? 

Langs de kust, door het bos, over de Monts d’Arrées of over de heides met megalieten? Voor elke wens ligt een wandeling klaar. [Vakantiehujis van Belvilla]

Het schiereiland Crozon (presqu’ile de Crozon) ligt tussen de rede van Brest en de baai van Douarnenez in, onderdeel van het beschermde regionale natuurpark Armorica. Het landschap is voornamelijk gevuld met varens, heide en dennenbossen. Wandelaars worden hier verplicht naar de landtong der Spanjaarden gestuurd om te genieten van het mooie uitzicht op de rede van Brest. Maar ook de Cap de la Chevre ontvangt jaarlijks veel stappers die langs de kliffen de paden volgen voor het mooie uitzicht op de Pointe du Raz

Ouessant: Als we het hebben over de Pointe du Raz als meest westelijke punt van Frankrijk, doen we eigenlijk het eiland Ouessant te kort, want  deze ligt namelijk nog een flink stuk westelijker. Langs klippen en vuurtorens eindigt de veerboot uiteindelijk op het ruwe en ruige eiland.  Hoewel de oppervlakte van het eiland weinig ruigs te bieden heeft, zijn de kusten gewelddadig ruw te noemen. De kliffen lijken in gevecht te zijn geweest met de Atlantische oceaan. Nog indrukwekkender wordt dit eiland wanneer er storm op komt zetten.

Georganiseerde reis: Wandelen over Presqu’ile de Crozon en Ouessant
Vanaf Brest langs de vuurtoren Saint Matthieu en vervolgens op de boot naar Ouessant. De twee overtochten in deze georganiseerde wandeltocht maken hem heel divers. Het verblijf is in tweesterrenhotels en chambre d’hôtes op basis van vol pension en met een georganiseerde picknick overdag. Tijdens de tocht word je begeleid door een gids die meer over de gebieden kan vertellen.
http://www.randobreizh.com


Hotels in Bretagne

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com