Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bretagne ontvangt jaarlijks vele golftoeristen die tijdens hun vakantie komen golfen op de Bretonse greens. Speciaal voor deze groep zijn er in Bretagne twee typen golfpassen  te koop, om het verblijf aantrekkelijker te maken.

 Pass Bretagne Nord
Deze pas, waar 8 golfbanen in Noord-Bretagne bij zijn aangesloten, geeft toegang tot twee of drie golfbanen. De pas kost €60 voor twee banen (€90 in het hoogseizoen) en €90 voor drie banen (€135 in het hoogseizoen).

Pass Bretagne Sud
Met deze pas kan men vijf à tien dagen terecht bij 20 verschillende golfbanen van Blue Green in West-Frankrijk, waarvan er 13 in Bretagne liggen. Voor een pas van vijf dagen betaalt men €171 (€249 in het hoogseizoen), voor tien dagen kost de pas €323 (€467,50 in het hoogseizoen).
 

Top 3 golfbanen in Bretagne
1.    Golf Blue Green Val André
Deze 18-hole steekt uit over de baai van Saint Brieuc en heeft daarmee een fantastische uitzicht over de zee. Hole nummer 11 is wereldberoemd geworden om haar spectaculaire ligging.
 

2.    Golf de la Freslonnière
Bij het kasteel, dat vroeger werd bewoond door de familie Freslon, ligt nu een prachtige 18 holes, die voornamelijk gewaardeerd wordt vanwege de prachtige rododendrons.  De maand mei is daarom ook populair om deze baan te bezoeken. In het kasteel zijn twee kamers te huur als Bed & Breakfast.
 

3.    Golf de la Bretesche
In het regionale natuurpark van Brière ligt de baan van la Bretesche, tussen de bossen en dichtbij een meer en het kasteel met een luxe hotel en spa.

Meer informatie over Golf in Bretagne op: www.golf-brittanytourism.com 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com