Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Deze zomer hebben een aantal hotels in Bretagne voor het eerst hun deuren geopend. Een aantal van deze hotels zijn gerenoveerd en hebben een nieuwe naam gekregen, zoals La Maison des Armateurs in Saint Malo en Les Terrasses de Bréhat in Ploubazlanec.

Andere hotels zien pas dit jaar voor het eerst het licht, zoals het Manoir Dalmore in Nevez.

La Maison des Armateurs 4**** in Saint-Malo
Dit recent gerenoveerde 4 sterrenhotel bevindt zich binnen de stadsmuren van Saint Malo. U kunt kiezen uit 45 kamers, waaronder Cabine Matelot, Chambre Lieutenant en de Suite Amiral. Alle kamernamen doen terugdenken aan de piratenstad dat Saint-Malo ooit was.
www.maisondesarmateurs.com


La Butte 4**** in Plouider
Dit charmante hotel-spa-restaurant in Plouider is compleet gerenoveerd en beschikt over een spa met een fantastisch uitzicht over de baai van Goulven. De nieuwe eigenaren  hebben nieuw leven geblazen in dit gastronomische verblijf.
www.labutte.fr


Les Terrasses de Bréhat 4**** in  Ploubazlanec
Dit hotel is compleet gerenoveerd en telt  35 kamers die allen zicht op zee hebben. Voor extra comfort zijn een zwembad en spa aanwezig. In het restaurant kunt u kiezen voor een bistro- of gastronomisch menu.
www.lesterrassesdebrehat.fr


Manoir Dalmore 4**** in Nevez
Dit recentelijk geopende hotel ligt pal aan het strand van Port-Manec’h. Het hotel biedt 10 kamers en suites met zicht op zee. Bezoekers van dit charmante hotel kunnen genieten van de idyllische tuin, die directe toegang geeft tot het strand, en een sauna.
www.manoirdalmore.com


Le Nouveau Monde  4**** in Saint Malo
In Saint Malo, aan het Plage du Sillon, staat dit nieuwe, luxe hotel. Het decor is gekozen op basis van verre reizen. Op de 5e verdieping vindt u een welzijnsruimte met een verwarmd zwembad, een solarium, een spa en hamam. Het restaurant “Les 7 mers” laat u kennis maken met smaken uit verre landen. www.hotel-le-nouveau-monde.fr
 

940 Hotels in Bretagne

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com