Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het hebben van een lichamelijke beperking hoeft helemaal geen probleem te zijn om mooie en verre reizen te maken. Dat is de boodschap die de nieuwe Support Vakantiegids 2010 wil uitstralen. De kleurrijke gids staat boordevol prikkelende reisverslagen. Over de Benedenwindse eilanden Aruba, Bonaire en Curacao bijvoorbeeld.  
Maar ook dicht bij huis zijn er fijne toegankelijke plekjes te vinden. Zo neemt toptennister Esther Vergeer de lezer mee naar een zonnig terras aan de Amstel en laat ex-Miss Onbeperkt Reni de Boer zich in een strandrolstoel fotograferen tijdens een wandeling langs het Katwijkse strand. Behalve vakantievoorpret biedt de Supportgids veel nuttige informatie over reizen met een handicap. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je rolstoel goed verzekerd is op reis. En hoe regel je zorg of assistentie in het buitenland.
 
Met achterin zo"n 1500 adressen van aangepaste accommodaties in Nederland en het buitenland is de Support Vakantiegids een handig naslagwerk voor iedereen die er met krukken, de rolstoel of scootmobiel op uit wil.
 
De Support Vakantiegids is een jaarlijks verschijnende extra editie van Support Magazine, tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. De 2010-editie verschijnt 24 november 2009 en is voor € 5,95 los te bestellen via www.supportmagazine.nl. Telefoon 0174 - 315 000.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com