Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autoverhuur, introduceert quick check-in voor autohuur in de Verenigde Staten. Dit houdt in dat klanten voor vertrek online kunnen inchecken en na aankomst op de luchthaven direct naar het parkeerterrein kunnen gaan om de auto op te halen. De quick check-in is beschikbaar vanaf 1 april 2010 voor autohuur vanaf 1 mei bij één van de 42 zogenaamde "choice stations", welke zich op grote luchthavens in o.a. Chicago, Los Angeles, Washington, San Francisco, Miami en Houston bevinden.

De Verenigde Staten zijn een belangrijke autohuurmarkt. Het afgelopen boekjaar heeft Sunny Cars maar liefst 17 procent geplust op deze markt. De broker is dan ook continu bezig haar service in de VS te optimaliseren. Zo heeft Sunny Cars recentelijk een GPS pakket en een fuel pakket geïntroduceerd, waarbij een navigatiesysteem en/of de brandstof in de all-inclusive prijs worden meegenomen. Momenteel wordt 25 procent van de boekingen in de VS inclusief GPS gemaakt. Bovendien is in de VS ook U25 beschikbaar, het young drivers pakket. Voor een toeslag van 88 EUR wordt de minimale leeftijd van de bestuurder verlaagd van 25 naar 21 jaar. Ter plekke bedragen de extra kosten 25 USD per huurdag.

Suzanne Al, Marketing Manager bij Sunny Cars verklaart: "De Verenigde Staten lenen zich bij uitstek voor een vakantie met autohuur. De Amerikaanse autohuurmarkt kent gelukkig geen krapte, zoals in de Europese markten waar autoverhuurders vanwege de kredietcrisis voorzichtig zijn en weinig auto"s inkopen. In de VS is dit niet aan de orde en zijn voldoende auto"s beschikbaar, ook in het hoogseizoen. We groeien nog elk jaar aanzienlijk op deze belangrijke markt en investeren dan ook veel in de ontwikkeling van nieuwe services, zoals nu de nieuwe quick check-in service. Klanten kunnen met hun uitgeprinte incheck-bevestiging langs de rij van het verhuurstation lopen om direct op het parkeerterrein hun auto naar keuze op te halen. Bij het wegrijden wordt alleen het kenteken nog genoteerd op de huurovereenkomst, maar je spaart met deze nieuwe service dus aanzienlijk tijd uit."

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto"s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto"s op meer dan 5.000 vakantiebestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com