Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

La Place en Duinrell gaan per 1 november 2008 een langdurige samenwerking aan. La Place zal alle horeca-locaties op het Vakantie- en attractiepark Duinrell gaan verzorgen. Beide bedrijven vullen elkaar uitstekend aan in hun bedrijfsvoering en in hun formules.

Zowel de catering van de bezoekers van het attractiepark en het Tikibad, de culinaire verzorging van de gasten van de Duingalows en camping als ook de banqueting van alle vergader- en partylocaties zijn in de samenwerking begrepen. Duinrell en La Place zijn binnen hun branche toonaangevende bedrijven, die streven naar de beste prijs/kwaliteit verhouding voor hun gasten. Dit is de eerste grote stap voor La Place op de recreatiemarkt, waar familie en kinderen centraal staan. 

Duinrell

Jaarlijks ontvangt Duinrell tussen de 1,3 en 1,4 miljoen bezoekers en is daarmee één van de grootste parken van Nederland. Het familiebedrijf vindt haar oorsprong in 1935 door de openstelling van het ruim één miljoen vierkante meter uitgestrekte landgoed. Gelegen in het groene hart van de Randstad, dichtbij het strand en in het wassenaarse bos- en duingebied biedt het Vakantie- en attractiepark Duinrell een omvangrijke verscheidenheid aan dagattracties en verblijfrecreatieve mogelijkheden. 

La Place

La Place is de succesvolle restaurantformule van V&D met meer dan 200 locaties in de V&D warenhuizen, langs snelwegen, in winkelcentra en op de stations. De restaurant- en traiteurformules van V&D hebben zich de afgelopen eenentwintig jaar bewezen als buitengewoon innovatief en hebben zich ontwikkeld tot een publiekstrekker van formaat. De concepten zijn in eigen huis ontwikkeld en behoren tot de top van de publiekscatering in Europa. La Place-restaurants trekken samen meer dan vijfendertig miljoen bezoekers per jaar. Alle gerechten en producten van La Place zijn huisgemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, bij voorkeur biologische ingrediënten, die elke morgen in alle vroegte worden aangeleverd. De ingrediënten worden van grondstof tot gerecht in het zicht van de gast bereid, alles is transparant. De gast heeft keuze uit vele gerechten voor elk moment van de dag voor een aantrekkelijke prijs.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com