Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

 Keniaanse atleten staan bekend om de lange afstanden die ze kunnen afleggen, maar ze hoeven niet ver te lopen om het Kenya House te bezoeken op de Olympische Spelen.

Gelegen in Stratford, op 10 minuten loopafstand van het Olympisch stadion, is het Kenya House te vinden. Van 27 juli tot 12 augustus is de locatie open voor het publiek, ideaal om de Keniaanse spirit en cultuur op te snuiven als men het stadion en de omgeving bezoekt.
 
“De Olympische Spelen staan voor nationale trots en globale goodwill”, aldus Mary Kimonye, Brand Kenya CEO. “Kenia is één van ‘s werelds  grootste sportlanden en de Spelen geven Kenia de mogelijkheid om haar diversiteit, exportproducten, investeermogelijkheden en een aantal sterke Keniaanse merken te presenteren. Engeland is één van de top exportmarkten qua toerisme voor Kenia. Dit maakt van de Olympische Spelen de ideale gelegenheid voor het exploiteren van het Kenya House.”
 

 
Er worden verschillende themadagen georganiseerd zoals een mediadag op 27 juli, een exportdag op 2 augustus en toerismedagen op 4 en 5 augustus. Het Kenya House geeft de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de Keniaanse tradities en gebruiken. Proef het lokale eten, swing mee met de culturele dansen, leer over het verleden van Kenia in een expositie van o.a. de replica van Turkana Boy - een menselijk skelet van 1,5 miljoen jaar oud - en maak kans op fantastische prijzen. Bovendien kan men zij aan zij komen te staan met de Keniaanse atleten tijdens de Spelen. Alle wedstrijden zijn op groot scherm te volgen. Dit alles op maar een steenworp afstand van het stadion.
 
Voor meer informatie, het volledige programma van de themadagen, inschrijven en meer ga naar www.kenyahouse.or.ke