Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Thalys introduceert Family tarief . Thalys komt vanaf 23 september met een nieuw tarief voor gezinnen. Reizen met kinderen voor een stedentrip naar Parijs, Brussel of Lille wordt extra aantrekkelijk met het Family tarief.

Ter introductie van het Family tarief is er tijdens de herfstvakantie een speciale aanbieding van het Kid-tarief. In deze periode reizen kinderen voor slechts € 1.

Het Family tarief is beschikbaar voor maximaal twee reizigers ouder dan 12 jaar, die met een kind  jonger dan 12 jaar reizen met het Kid-tarief. Het tarief mag ook geboekt worden als reizigers met een kind jonger dan vier jaar reizen die geen stoelreservering heeft. Het Family tarief kan kortingen op tickets opleveren die kunnen oplopen tot ruim 70%.   

Nog aantrekkelijker
Franck Gervais, CEO van Thalys International:  “We zien dat families ook graag een stedentrip maken met hun kinderen. Reizen met de trein is comfortabel en gemakkelijk, ook met kleine kinderen. Met het Family tarief maken we het reizen met kinderen nog aantrekkelijker. ”

Tips voor Lille met kids
Kinderen reizen dus in de herfstvakantie voor maar € 1  met een begeleider mee naar Lille. Lille is de nieuwste bestemming in het Thalys netwerk. Voor kinderen zijn er volop activiteiten te doen in Lille. Zo is er het Espace Poussins, een groot speelparadijs met een dierentuin, theater en nog veel meer. Bezoek de Lille Zoo, de dierentuin in Lille met meer dan 300 wilde dieren om te ontdekken. Of breng een bezoek aan het Natuurhistorisch museum met indrukwekkende skeletten van potvissen, vogels en slangen.  

Over Thalys
Thalys is de rode hogesnelheidstrein die reizigers in 3u16 van Amsterdam naar Parijs brengt, in 2u40 van Amsterdam naar Lille  en in 1u49 van Amsterdam naar Brussel. Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheidsoperatoren; van de CER (Community of European Railway and Infrastucture Companies) en de UIC (Union Internationale des Chemins de Fer). Sinds 1996 is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op  hoge snelheid waar maakt, en dat in vier landen. Dat gebeurt zowel op commercieel vlak (Thalys vervoerde op 7 november 2013 de 100 miljoenste reiziger) als op technisch vlak (sinds 2008 is er WiFi aan boord en sinds 2009 maakt Thalys gebruik van het nieuwe treinmanagementsysteem ERTMS). Om nog efficiënter te opereren en reizigers nog beter te dienen, start Thalys in 2015 een volwaardig spoorbedrijf.  Thalys werkt continu aan innovatie en verbetering van de dienstverlening. Dat sluit ook aan bij de belofte “Van harte welkom”: Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi, ondersteund door 21Net en Nokia Siemens Networks). Sinds 26 augustus 2013 beschikt Thalys ook over het NF Service Transport kwaliteitscertificaat van AFNOR Certification op de lijn Brussel-Parijs: een internationale primeur. Via het programma Thalys TheCard kunnen reizigers Miles sparen om zo toegang te krijgen tot een breed scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op thalys.com. Meer informatie www.thalys.com / @thalys

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Andere artikelen Noord Frankrijk