Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Algarve geboekt = €25 terug op reissom, óf de hele reissom. Het Algarve Promotion Bureau heeft vanochtend bekend gemaakt de eerder gelanceerde cash-back campagne wegens succes te verlengen tot en met 30 april 2010.

Consumenten hebben hiermee een maand langer de tijd om een vakantie naar de Algarve te boeken én de cash-back aanvraag in te dienen. Tevens is aangekondigd dat de reissom van één van de deelnemers volledig wordt vergoed.

“We hebben ontzettend goede reacties binnenkregen van zowel consumenten als partners. Om deze positieve aandacht vast te houden en de positie van de Algarve als vakantiebestemming nog meer te versterken, stellen we deelnemers niet alleen langer in de gelegenheid om deel te nemen aan de cash-back actie, maar maken zij ook kans op teruggave van hun gehele reissom.” Deelnemers die zich al hebben aangemeld voor de cash-back actie, loten automatisch mee.

Sinds 2 maart kunnen consumenten, die een vakantie naar de Algarve hebben geboekt bij één van de erkende Nederlandse reisorganisaties, via de actiewebsite www.algarvenu.nl zijn of haar gegevens achterlaten om €25,- retour te ontvangen per boeking. Nu maken deelnemers dus ook kans op vergoeding van hun volledige reissom.

Doel van deze campagne is meer aandacht te krijgen voor de vakantiebestemming Algarve én om meer Nederlandse toeristen aan te trekken naar het best bewaarde geheim van Europa. Om het de consument gemakkelijk te maken, biedt de actiewebsite tevens een overzicht met aanbiedingen van vakanties naar de Algarve. Bijna alle erkende Nederlandse touroperators werken hier aan mee. Ook biedt de website algemene reisinformatie, reistips en natuurlijk het actuele weerbericht. Kijk voor meer informatie op www.algarvenu.nl

Over de Algarve
De Algarve wordt aan twee kanten door de Atlantische Oceaan omgeven. Door de gunstige ligging heeft de Algarve een heerlijk klimaat: zonnige zomers, niet te koude winters en er waait altijd een Atlantisch briesje. Naast het uitstekende klimaat is de Algarve bekend om haar prachtige stranden, witte huisjes, smakelijke wijnen en het vrolijke temperament van de lokale bewoners. In de pittoreske dorpjes kan je de Moorse invloeden in de lokale kunst en architectuur ontdekken en opgaan in de emotionele klanken van de authentieke fado muziek. Meer (reis)informatie over vakantie, evenementen en vrije tijd in de Algarve bezoek www.algarvenu.nl en www.algarvepromotion.pt

 

 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie