Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kortingsactie voor autohuur van 1 t/m 31 maart.  Hoofddorp, 21 februari 2011. Portugal is voor internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars al jaren één van de topbestemmingen.

De zomerboekingen voor Portugal vertonen dit jaar al een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar. Om autohuur op deze populaire vakantiebestemmingen nog meer te promoten, staat de maand maart bij Sunny Cars volledig in het teken van Portugal.

Voor Portugal boekingen die in de periode van 1 t/m 31 maart worden gemaakt, geldt een korting van 5 procent o.v.v. de promocode SCPORTUGAL. De korting geldt voor boekingen met een huurperiode tussen 1 maart en 31 oktober 2011.

Sunny Cars biedt in Portugal via zeven partners autohuur aan op 265 verhuurpunten. Dit staat garant voor volop keuze en ruime beschikbaarheid. One way huren, waarbij de auto op punt A wordt opgehaald en bij punt B ingeleverd, is vanaf drie huurdagen gratis. Als extra service biedt Sunny Cars adresaflevering aan, zodat de auto bijvoorbeeld bij de accommodatie afgeleverd wordt. Onder andere erg praktisch voor reizigers die met een nachtvlucht aankomen. Aan adresaflevering zijn kosten verbonden. Wel inbegrepen bij de all-inclusive Portugal tarieven, is een extra bestuurder en standaard geen eigen risico op de verzekeringen.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Portugal is een populaire fly-drive bestemming voor Nederlandse vakantiegangers. En terecht, want per auto zie je veel van het prachtige land en heb je bovendien de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Als marktleider in autohuurbemiddeling zijn wij op deze bestemming uitstekend vertegenwoordigd en zijn wij constant bezig de service te optimaliseren. We hopen met de Portugal-maand nog meer mensen enthousiast te maken voor autohuur in dit bijzondere land.”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl
 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie