Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

og even en dan gaat het EK voetbal van start. Het Nederlands elftal moet het in de poule opnemen tegen Denemarken, Duitsland en Portugal; volgens voetbalkenners ook wel de ‘poule des doods’.

Primavera Reizen, vakantiespecialist voor reizen naar Portugal, biedt voetbalfans de kans om het EK vanuit Portugal mee te maken.

Op zondag 17 juni neemt Portugal het op tegen Nederland. Ook in Portugal is inmiddels de EK-koorts toegeslagen. Sterspeler van het Portugese elftal Cristiano Ronaldo, tipt tijdens een interview met de website Goel.es het Nederlands team zelfs als titelkandidaat. Statistisch gezien is Nederland in het voordeel; wij wonnen namelijk eerder een EK en Portugal nog nooit.

In Portugal is het in de zomer prima vertoeven en kan men genieten van het EK voetbal in de zon.  Nederlandse vakantiegangers scoren eenvoudig een onvergetelijke vakantie naar Portugal bij Primavera Reizen. Het vakantieaanbod van Primavera Reizen is veelzijdig en geschikt om bijvoorbeeld samen met de hele familie in een villa de voetbalwedstrijden op tv te volgen of gezellig met z’n tweetjes in een lokaal café. Mocht Nederland onverhoopt toch verliezen van de Portugezen dan kunnen ze toch nog een feestje vieren met de lokale bevolking.

Voor meer informatie over Primavera Reizen, zie www.primaverareizen.nl


Over Primavera Reizen
Primavera Reizen is al meer dan 20 jaar een vakantiespecialist voor reizen naar Portugal. Het aanbod van Primavera Reizen omvat de schitterende Algarve, de Zuid-Portugese kust met in het oosten kilometerslange zandstranden en in het westen de bekende rotsformaties, de gezellige hoofdstad Lissabon, de Costa de Lisboa, de Costa de Prata en het bloemeneiland Madeira. Ook voor speciale arrangementen zoals fiets(sport)vakanties, rondreizen, fly & drives, bridgevakantie, golfvakanties en wandelvakanties kan men terecht bij Primavera Reizen.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie