Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ontdek hoe Portugezen het paasfeest vieren in Portugal en breng een bezoek Porto e Norte om de feestelijkheden bij te wonen van de Heilige Week in de stad Braga, en ga dan vervolgens met uw familie naar Castelo Branco en bezoek in het Geopark Naturtejo de grootste expositie ter wereld van replica’s en skeletten van dinosauriërs...! De kinderen zullen de dag van hun leven hebben!

Op Madeira kunt u de komst van de lente vieren met het Bloemenfeest en op de Azoren kunt u een etappe bijwonen van de Wereldbeker van Aerobic gym in Ponta Delgada of doe in Faial mee met de 14de Triatlon van Peter Café Sport. Om nog even bij de sport te blijven: in de Algarve wordt de Grand Prix Superbikes van Portugal verreden en in de Alentejo vindt de Portugal Atlantic Tour 2010 plaats, één van het grootste paardrijdevenement van dit jaar in Portugal. Maar als u meer van de golfsport houdt, mag u de Madeira Islands Open Golf, op het eiland Porto Santo, zeker niet missen!

 

Filmliefhebbers kunnen nieuwe auteurs en de tendensen in de wereldcinema ontdekken op het Indie Lisboa - het internationaal festival voor onafhankelijke films. Een ander evenement dat u niet mag missen, is “Peixe em Lisboa” (Vis in Lissabon); daar kunt u innovatieve gastronomische creaties proeven van beroemde Portugese en buitenlandse chef-koks.

Bloemenfeest op Madeira /
Het prachtige bloemeneiland!
Meer info....

Portugal Atlantic Tour 2010 - Final CSI 4* /

17 februari tot en met 22 maart vindt er op het landgoed Herdade da Comporta het grootste paardenevenement van Portugal plaats
Meer info....

Met de trein langs de bloeiende amandelbomen /
Stap in en ga op een onvergetelijke reis langs de Route van de Amandelbomen... Laat u verrassen door een uitgestrekte bloemenzee in één van de groenste regio’s van Portugal.
Meer info....

XIV Triatlon Peter Café Sport op 24 april /
Op 24 april aanstaande staat de 14de editie van de Triatlon Peter Café Sport gepland. Deze wedstrijd, georganiseerd door de wereldberoemde Peter Café Sport, wordt gehouden tussen de eilanden São...
Meer info....

Nieuwe vluchten vanaf Faro /
In maart zullen er 14 nieuwe vluchten worden uitgevoerd door de lowcost vliegtuigmaatschappij Ryanair, die op het vliegveld Faro zijn 39ste basis zal openen.
Meer info...

Heilige Week in Braga /
Van 27 maart tot en met 04 april kunt u de viering van de Heilige Week(“Semana Santa”) bijwonen in Porto e Norte de Portugal.
Meer info.....
 
Lissabon als achtergrond voor de catalogus van J. Crew /
Lissabon is door het bekende Noord-Amerikaanse modemerk J. Crew uitgekozen om als achtergrond te dienen voor de foto´s van de nieuwe catalogus voor de voorjaarscollectie.
Meer info....

Boutique Hotel O Poejo telt nu 4 sterren /
“O Poejo” is een ideale plaats om op zoek te gaan naar de middeleeuwse geschiedenis van Marvão, om wandelingen te maken door het natuurpark Serra de S. Mamede, of om simpelweg uit te rusten op het...
Meer info....

Ponta Delgada wereldhoofdstad Aerobic Gym /
Ponta Delgada, een stad op de Azoren, zal voor het eerst gastheer zijn van een etappe van de Wereldbeker Aerobic Gym en wel van 28 april tot en met 3 mei a.s.
Meer info....

Visit Madeira /
Leer deze nieuwe website kennen, die het u mogelijk maakt tot Madeira “te reizen”, zonder uw huis te hoeven verlaten, zodat u op die manier uw reis naar de eilanden beter kunnen plannen.
Meer info....

Dinosauriërs vallen het ... /
Van maart tot en met oktober kunt u in Castelo Branco, de grootste expositie van replica’s en skeletten van dinosauriërs ter wereld bijwonen.
Meer info....  of    http://www.visitcentro.com  http://www.naturtejo.com     http://dinoexpo.com.pt

Superbikes - Grote Prijs ... /
Ervaar de ongekende snelheid van de superbikes, die in de Algarve een wedstrijd voor het spannende wereldkampioenschap verrijden.
Meer info....  of  http://www.worldsbk.com

Allgarve'10 /
Bent u klaar voor nog meer belevenissen die u bij zullen blijven?
Meer info....   of    http://www.allgarve.pt/

Madeira Islands Open /
Het golfevenement Madeira Islands Open, onderdeel van de Main Tour van de PGA European Tour, vindt in april plaats.
Meer info....

Lisbon Fish and Flavours /
Als u een fijnproever bent, mag u, in april, de volgende editie van “Peixe em Lisboa” (Vis in Lissabon) niet missen!
Meer info....

Indie Lisboa - Festival ... /
Ontdek nieuwe makers en stromingen van de wereldfilm tijdens de Indie Lisboa - Internationale Festival voor Onafhankelijke Films.
Meer info....
 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie