Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een blind date met je vakantiebestemming. Dit kan je boeken bij  Primavera Reizen. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om een ‘Blind Booking’ te reserveren. Hierbij boek je een reis naar het zonnige zuiden van Portugal en verblijf je in één van de appartementen die Primavera Reizen aanbiedt.

Een van de voordelen  van een ‘Blind Booking’ is de gunstige prijs; een ‘Blind Booking’ boek je in december al voor €199.
 
Met een ‘Blind Booking’ kun je voordelig genieten van de zon en de prachtige stranden in Zuid-Portugal. Daarnaast is deze regio uitermate geschikt om tal van andere activiteiten te ondernemen, denk aan: fietsen, golfen, wandelen of breng een bezoek aan de prachtige Alentejo met het interessante historische stadje Evora. Primavera Reizen biedt een scala aan verschillende accommodaties voor een verblijf in de Algarve. Zo kun je een vakantie doorbrengen in bijvoorbeeld Albufeira, Lagos of Monte Gordo.

 
Bij deze reis bepaal je zelf de vertrekdatum en de reisduur. Ruim een week voor vertrek ontvang je het exacte vakantieadres. Alle appartementen zijn netjes ingericht en beschikken minimaal over een woon-/slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras. De vliegreis wordt verzorgd door transavia.com. Kortom; een verrassende manier om voordelig te genieten van een vakantie naar zonnig Portugal.
 
Nieuwsgierig geworden naar de ‘Blind Booking’ opties van Primavera Reizen? Kijk dan voor meer informatie, het volledige vakantieaanbod en het opvragen van brochures, op www.primaverareizen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Primavera Reizen, ‘like’ dan de Facebook pagina.

Over Primavera Reizen
Primavera Reizen is al meer dan 20 jaar een vakantiespecialist voor reizen naar Portugal. Het aanbod van Primavera Reizen omvat de schitterende Algarve, de Zuid-Portugese kust met in het oosten kilometerslange zandstranden en in het westen de bekende rotsformaties, de gezellige hoofdstad Lissabon, de Costa de Lisboa, de Costa de Prata en het bloemeneiland Madeira. Ook voor speciale arrangementen zoals fiets(sport)vakanties, rondreizen, fly & drives, bridgevakanties, golfvakanties en wandelvakanties kan men terecht bij Primavera Reizen.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie