Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

{jcomments on}31 maart - Fado / Pop / Vocal Jazz - Ana Moura DINERCONCERT - 21.00 uur. Ana Moura is doorgaans niet in zo’n kleine, intieme setting te horen en te zien. Een buitenkans in de club, waar ze optreedt tijdens een exclusief dinerconcert.

Ana Moura, één van de meest vooraanstaande fadostemmen wereldwijd, zong in haar tienerjaren vooral pop en rock, maar werd na een debuut in de fadohuizen van Lissabon ontdekt door de beroemde fadoproducer Jorge Fernando.

Toen ging het snel: ze zong haar beroemde duet met Mick Jagger tijdens een Rolling Stones-concert en was de jongste fadista ooit om voor de Edison genomineerd te worden. Ze kreeg in Lissabon haar fan Prince op bezoek, werd genomineerd als beste artiest door het gerenommeerde Britse blad Songlines en ontving de prijs voor beste vertolker van de Amália Rodrigues Foundation. Ook was ze de eerste Portugese act die in Carnegie Hall speelde en zag ze vrijwel al haar platen een platina status behalen. Met haar krachtige en emotionele stem zingt Moura zowel klassieke en nieuwe fado’s als tijdloze melodieën uit andere genres, maar altijd met de typerende fado-touch. ‘De kracht van haar muziek zit hem hem in de eenvoud en de puurheid van de fado’, aldus Moura. En die traditionele fado, terecht op de werelderfgoedlijst van UNESCO is gezet, draagt de charismatische zangeres met groot eergevoel uit.

Dat er meer op het repertoire van Ana Moura staat dan fado, blijkt wel uit de prachtige versie van ‘A Case of You’ (Joni Mitchell) op haar laatste album Desfado (2013).

Deuren open:                                                            19:00
Aanvang:                                                                     21:00
Staanplaats:                                                           € 28,00 euro
Zitplaats (ook mogelijk met diner):             € 30,00 euro

Dineren kan vanaf 19:00 uur.

http://www.northseajazzclub.com/event/ana-moura/

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie