Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De mooiste luxe spots voor Spa en Wellnes in de Vaucluse en Provence

De aroma's etherische oliën van lavendel of rozemarijn ervaren met een ontspannende massages met bubbelbaden en een vleugje van de Provence - dan zul je je vast beter gaan voelen. Wat zijn de mooiste luxe lokaties voor Beauty en Welness in de Vaucluse en Provence?

Domaine Coquillade Village 5 * in Gargas (Luberon)

Een luxe 1500m2 spa in een Relais & Châteaux, met een 6 x 15m binnenzwembad, een sauna, een Turks bad, een stoombad, Kneipp hydrotherapie, een sensorische douche, een rustruimte met een tuin, een spa lounge, fitness (groepslessen voor yoga, qi gong, aquabike, aquafit, body bal, etc.), gepersonaliseerde natuurgeneeskunde adviezen, gezichts- en lichaamsverzorging en 1 privé spa (2 massagetafels, jacuzzi, sauna, Turks bad, terras).
http://www.coquillade.fr

Hôtel Mas des Herbes Blanches 5 * in Joucas (Luberon)
Na een uitgebreide renovatie van het landgoed -  het Relais & Châteaux hotel van de Maranatha groep werd ook het geheel nieuwe Spa Sothys geopend. Hostellerie de Crillon le Brave 5 * (Ventoux) Massages, lichaams- en gelaatsverzorging.

http://www.herbesblanches.com

Hôtel Les Bories & Spa 5 * in Gordes (Luberon)
vaucluse Bories Gordes©FranckFollet"La Maison d'Ennea" spa in een 5 sterren hotel  steunt op enkele belangrijke uitgangspunten: aromatherapie, hydrosoltherapy en albutherapy (gebruik van de kleur wit).
Massage-technieken uit de hele wereld, waaronderuit de Provence de behandeling met rozemarijn, tijm en jeneverbes, reiki, voetreflexologie, gezichts- en lichaamsverzorging. Aroma behandelingen van  2-5 dagen.
http://www.hotellesbories.com

Hostellerie de Crillon le Brave 5* (Ventoux)
Well-being cocooning ruimte in een Relais & Châteaux hotel, met drie prachtige behandelkamers.
www.crillonlebrave.com

Hôtel le Phébus & Spa 5 * in Joucas (Luberon)
vaucluse phebus Spa 2travel2Een waar luxe-hotel met 400m2 ruimte gewijd aan welzijn.
Spa Carita biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen ontwikkeld op basis van de expertise van dit merk, waaronder een "Sweet Provence" behandeling met lavendel en andere essentiële oliën. De Michelin-ster chef-kok van het gastronomische restaurant biedt ook uitgebalanceerde menu's.
http://www.lephebus.com

La Bastide de Marie in Ménerbes (Luberon)
Gevestigd in een prachtig huis van de Sibuet groep, half hotel, half pension, met 15 suites en kamers. De multi-zintuiglijke "Pure Altitude" spa biedt een heel scala aan diensten en met een Zuid-Franse inspiratie.
Daaronder Provençaalse behandelingen: afschilfering bruine suiker, honing en olijfolie, gelei behandeling met zoete geur neroli, hete olie, etc.
http://www.labastidedemarie.com

Auberge de Cassagne & Spa 5 * in Avignon
Op een steenworp afstand van Avignon is een voormalig Provençaalse landhuis uit de 19e eeuw omgebouwd tot een hotel met 43 kamers en suites, is een ruimte gewijd aan. Een deel van de ruimte is gewijd aan welzijn met een heerlijk verwarmd zwembad met hydromassage,
infinity jacuzzi, Eucalyptus Turks bad, sauna, kleurentherapie douche, fitnessruimte en massages.
http://www.aubergedecassagne.com

Hôtel Bastide de Gordes 5 * (Luberon)
vaucluse GordesDe Spa Sisley van La Bastide de Gordes is een prachtig 5 * etablissement dat  ingebouwd is in de rotsen in het hart van het dorp. Het biedt een ruimte gewijd aan wellness met gebruik van de SISLEY PARIS producten.
Overdekt zwembad, whirlpool zetels, Turks bad, een theesalon, een terras met uitzicht over de Luberon vallei en een fitnessruimte, massage technieken uit de hele wereld.
http://bastide-de-gordes.com

Spa Ventoux Provence in Malaucène (Ventoux)
Hier een Spa met een oppervlakte van 1500m2.
Verwarmd zwembad, zoutgrot, sauna's, Turkse baden, balneotherapie, massages, kleurentherapie, gezicht- en lichaamsverzorging, een fitnessruimte, een terras en een restaurant op het terrein. De wellness-producten zijn vooral van het merk Sothys.
Accommodatie is mogelijk in de directe omgeving.
www.spa-ventoux-provence.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com