Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Toscane Belvilla vakantiehuizenWelkom bij Belvilla vakantiehuizen, specialist in verhuren van unieke vakantiehuizen. Slenteren door de oude straten van één van de vele prachtige steden en genieten van de Italiaanse sfeer, winkels en gastronomie. Italië is een land dat veel te bieden heeft op het gebied van architectuur, design, mode, muziek, kunst en cultuur.

Tijdens een bezoekje aan dit land zult u zich dan ook absoluut niet vervelen. Na een drukke dag vol nieuwe invloeden kunt u heerlijk neerploffen op een terrasje en genieten van een typisch Italiaanse espresso of een heerlijke Italiaanse lunch met natuurlijk een goed glas wijn. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Italië heeft u de vrijheid om kennis te maken met het land en haar inwoners, terwijl u slaapt in een sfeervol huis waar u zich volledig thuis voelt.Genieten van uw vakantie begint in een vakantiehuis van Belvilla! Met ons aanbod vakantiehuisjes in 20 Europese landen is er altijd een vakantiewoning die bij uw wensen past!

 

Bijzondere vakantiehuizen in Italië

Altijd al eens willen slapen op een wijnboerderij of een charmante agriturismo, waar u kennismaakt met het Italiaanse platteland? Nog steeds op zoek naar dat romantische landhuis met uitzicht over de glooiende heuvels? Of geeft u de voorkeur aan een vakantiehuis aan zee? Bij Belvilla vindt u bijzondere vakantiewoningen in Italië voor elke vakantie! Van een luxe villa met zwembad en prachtig appartement in Venetië, tot een comfortabele vakantiewoning op een landgoed of gezellig vakantiepark. U kunt natuurlijk ook altijd last-minute een vakantiehuis in Italië huren! Bent u op zoek naar iets echt bijzonders? Waan u even in een andere wereld als u slaapt in een 18e-eeuws landhuis, prachtige Venetiaanse villa, voormalig klooster, of Middeleeuwse burcht. Of wat denkt u van een voormalige Trullo of een 'in the middle of nowhere’ gelegen rustiek huisje in een Nationaal Park? Genoeg te kiezen, u ontdekt gewoon elk jaar een andere streek vanuit een vakantiehuis in Italië.

Belvilla heeft een groot aan bod van unieke locaties, een vakantiehuis in Noord-Italië, stedentrips Rome, Florence, Venetië met prachtige locaties, een vakantiehuis in Italië op een eiland, een vakantiehuis in Italië aan zee en in veel gevallen een vakantiehuis in Italië ismet zwembad.

Zoek nu uw unieke Belvilla vakantiehuis