Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een selectie van de last minute vakantiemogelijkheden van Belvilla

Last minute naar een vakantiepark
Een levendige omgeving, veel faciliteiten en geschikt op elk moment van het jaar. Ideaal om u met de kinderen te vermaken in het zwemparadijs of te genieten van de omgeving met de hele familie of vriendengroep. Een verblijf in een bungalow op een vakantiepark is voor iedereen een aanrader!  


Last minute stedentrip
Zin in een budgetvriendelijke trip naar een van Europa's mooiste steden? Ontdek last minute hoe handig een eigen vakantiehuis in de stad is! Ervaar het gezellige stadsleven nu voordelig en van dichtbij. Snuif cultuur op in Rome, geniet van de Italiaanse keuken in Florence of ga shoppen in Parijs!

Last minute weekendjes weg
Even genoeg van alles? Niets zo verkwikkend als een spontaan weekendje ertussenuit. Voor het geld hoef je het niet te laten, want de last minute korting kan zomaar oplopen tot boven de 30%! Gezellig met familie of vrienden genieten in de Ardennen, een romantisch weekendje voor twee of met het gezin er even lekker tussenuit.


Last minute naar de zon
Behoefte aan zon, zee en strand? Boek dan een spontaan tripje naar Frankrijk, Italie of Spanje! Geniet van de heerlijke temperaturen, de prachtige kust en de mediterrane keuken! Op zoek naar verfrissing? Ga dan voor een vakantiehuis met zwembad!


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com