Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In de villawijk van Alcossebre aan de Costa del Azahar ligt dit vrijstaande vakantiehuis.

Het vakantiehuis is comfortabel ingericht met gebruik van sfeervolle decoratie.Door het aanwezige gastenverblijf biedt het huis volop privacy voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden. Vanaf de terrassen heb je een prachtig vergezicht over de omgeving en over de Middellandse Zee. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 1 km afstand en op loopafstand vind je diverse winkels en barretjes.

De naam Costa Azahar (oranjebloesem) heeft te maken met de talrijke sinaasappelkwekerijen die in de bloeitijd het aangename aroma van de bloesem verspreiden. In de omgeving zijn diverse (water)sporten te beoefenen. Er is tevens de mogelijkheid om een excursie naar de eilandengroep Islas Columbretes (beperkte toegang) te maken; een natuurpark van vulkanische eilanden met een indrukwekkend landschap, dat ideaal is voor het beoefenen van de duiksport.
Peñiscola met haar levendige centrum en verschillende restaurants en bars is een bezoek waard, net als Castellón met de kathedraal van Santa Maria. De stad Valencia, met La Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van Kunsten & Wetenschappen), ligt op 90 km afstand.


Indeling:
Op de 1e etage: (open keuken(oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), kachel(hout), DVD-speler, CD-speler), slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Gastenverblijf
Parterre: (kitchenette, woon/eetkamer(TV), slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet- wasmachine, terras(privé, overdekt), tuinmeubilair, BBQ, parking, fietsen beschikbaar, kinderbed, kinderstoel.

Boeken kan rechtstreeks bij Belvilla

Wilt u een rechtstreeks contact met de aanbieder - gebruik dan ons contactformulier . . .

Fotos van de villa en de omgeving

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimage

Kaart van Alcocebres

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com