Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De wereld rond terwijl u maar één keer uw koffer hoeft uit te pakken, wie wil dat nou niet!

In de voetsporen van Marco Polo. Met de cruises van Kras zijn de mooiste plekjes op de wereld te ontdekken. Elke dag een nieuwe bestemming met nieuwe bezienswaardigheden. ’s Nachts vaart het schip verder terwijl u in slaap wordt gewiegd door de deining van de zee. Als u ’s ochtends wakker wordt en de gordijnen opent van uw hut is het elke keer weer een verrassing op welk uitzicht u nu weer getrakteerd wordt. De rederijen van Kras hebben een gevarieerd aanbod in vaarroutes en bestemmingen zodat u geen hoogtepunt hoeft te missen. Wanneer kunt u zoveel verschillende landen van de reis-bucketlist afstrepen in zo’n kort tijdsbestek? Precies, dat kan alleen tijdens een cruise!

De eindeloze mogelijkheden van Kras
Met tientallen jaren ervaring is Kras dé reisspecialist voor u. Kras heeft speciaal voor u de mooiste cruises samengesteld tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het enige wat u hoeft te doen is aan boord te stappen en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie. Bij Kras weet u namelijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Binnen enkele klikken heeft u uw droomcruise geboekt en kan het aftellen beginnen. Wordt het een cruise Caribbean of laat u zich betoveren door de magische fjorden tijdens een cruise Noorwegen? Kijk voor vaarroutes over de mooiste rivieren eens bij onze riviercruises. Wilt u liever zeeën doorkruisen dan zijn de zeecruises wellicht wat u zoekt. De mogelijkheden bij Kras zijn eindeloos.

Luxueus genieten aan boord
Tijdens een cruise brengt u weleens een dag door op zee en zult u zich moeten vermaken aan boord. Dat is helemaal geen probleem want de luxe cruiseschepen van Kras bezitten genoeg vertier om er een hele vakantie door te brengen. Laat uw spieren eens lekker los maken tijdens een massage in de spa of plons in het zwembad op het bovendek met uitzicht over de eindeloze wateren. Voor entertainment kunt u een dagelijkse show in het theater bijwonen of een bezoekje brengen aan het casino. Kortom, vervelen aan boord is onmogelijk! Naast de oneindige faciliteiten zijn bij de meeste cruiseschepen ook heerlijke maaltijden inbegrepen, waardoor u compleet in de watten wordt gelegd.

Cruisen is voor iedereen!
Cruises alleen voor volwassenen? Think twice! Ja, ooit was cruisen met name een vakantie voor 55-plussers maar tegenwoordig is deze unieke manier van reizen ontdekt door allerlei leeftijdsgroepen. Of u nu een cruise wilt maken met de kinderen of romantisch met z’n tweeën, een cruisevakantie biedt voor ieder wat wils. Of u nu voor een vaarroute dichtbij kiest of ver weg, bij Kras is alles mogelijk. Daarbij komt ook nog eens dat de cruises van Kras een 100% vertrekgarantie hebben dus de vakantiekriebels kunnen terecht worden opgebouwd. Een cruise is dé manier om op een relaxte manier naar meerdere bestemmingen te reizen. Maar kijk uit: voor u het weet, wilt u nog een keer!

Meer info over Kras cruises

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com