Colera is een kleine gemeente in de reg o Alt Empordà - , Girona, Catalonia, Spain, on the Costa Brava. It is a village on the coast with an economy primarily based on tourism. It has several beaches within its vicinity including: Garbet, Burro, Atzuzenes, Portes, Morts la de'n Goixa, and Rovellada.

Portbou is een gemeente in de Spaanse provincie Gerona in de regio Catalonië met een oppervlakte van 9 km². In 2007 telde Portbou 1307 inwoners. De plaats is vooral bekend door zijn spoorwegstation aan Spaanse zijde op de spoorlijn Perpignan - Barcelona. Omdat Frankrijk en Spanje verschillende spoorwijdten hebben, zijn de grensstations van Cerbère en Portbou nogal druk met het omsporen van goederenwagons.

Palafrugell is een gemeente in de Spaanse provincie Gerona in de regio Catalonië met een oppervlakte van 27 km². In 2007 telde Palafrugell 21.412 inwoners. Het is de grootste stad van de comarca Baix Empordà. Het heeft als deelgemeenten Llafranc, Tamariu en Calella de Palafrugell.

Lloret de Mar is een plaats en gemeente in de Spaanse autonome regio Catalonië, in de provincie Gerona (comarca Selva). In 2017 heeft de plaats een inwonerstal van 39,363. Het is een van de meest toeristische badplaatsen van de Costa Brava en van de Spaanse kusten als geheel.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

HOT

Terug naar Gerona - Costa Brava - Pyreneeën