Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Caribbean Tourism Organization 4002travel2 publiceert "het laatste nieuws" uit de reiswereld. Het nieuws wordt aangeboden door nationale, regionale en lokale vvv's en verkeersbureaus. Ook wordt vaak het nieuws aangebden door vertegenwoordigende PR-bureaus.

Belangrijkste uitgangspunt is up-to-date informatie van verkeersbureaus en vvv's, maar ook over toeristische diensten in de transportsector, accommodatievoorzieningen en evenementen. Voor de consument moet het gemakkelijk zijn de informatie te vinden in de website of via de zoekmachie.

Laatste nieuws
Aanbieders van persberichten en "Nieuws kunnen ons opnemen in de B2B mailinglijst met het  “Laatste Nieuws”. Als het relevant is voor onze website zullen we het bericht opnemen in de sectie “Nieuws”.  De berichten worden gratis geplaatst voor de periode van 1 week en gaan dan naar het archief. In het archief zullen de berichten vindbaar zijn voor bezoekers aan de website en voor zoekmachines. De aangeboden berichten moeyen worden aangeleverd in een gemakkelijk "copy-paste" format.

Maatwerk
Het kan zijn dat aanbieders van uit de reiswereld specifieke wensen hebben voor hun presentatie in de website. In dat geval bespreken we graag de mogelijkheden voor maatwerk.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com