Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

denemarkenPretpark Djurs Sommerland in het kindvriendelijke Denemarken breidt dit jaar wederom uit. Bij de seizoensopening in mei kunnen jong en oud kennismaken met Boerderijland, inclusief tien nieuwe attracties, waaronder een gezinsachtbaan en enkele attracties die geheel nieuw zijn voor Scandinavië. Met de investering in het nieuwe themagebied is een bedrag gemoeid van omgerekend zes miljoen Euro.

Legoland resortHet succesvolle LEGOLAND Billund Resort in Denemarken breidt dit jaar wederom uit. Vanaf het nieuwe seizoen zullen ook de gemeenten Varde, Esbjerg (incl. Ribe) en Middelfart officieel onderdeel uitmaken van het resort. Met de komst van twee gemeenten aan de westkust van Jutland en een gemeente aan de westkust van het eiland Funen zal het resort vanaf dit jaar een nog groter deel van Zuid-Denemarken beslaan.

copenhagen biking christianshavnOpnieuw is Kopenhagen doorgedrongen tot de top tien op de lijst van 's werelds beste sportsteden, samengesteld door het internationale sportbureau Sportcal. Dit bureau stelt elk jaar een volgorde vast van leidende sportsteden en sportlanden. Kopenhagen neemt nu de zesde plaats in op deze eervolle lijst, één plek hoger dan die van vorig jaar.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com