Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

google maps version 32travel2 ontwikkelt eigen kaarten - Google Maps - als dat nuttig is bij artikelen en neiuwsberichten. Google Maps zijn interactief, dat wil zeggen: u kunt inzoomen, uitzoomen, onderwerpen aanklikken, de kaart verschuiven en van kaarttype veranderen.

In 2travel2 zijn nu al honderden kaarten van potentiele reisbestemmingen opgenomen. Deze kaarten zijn erg populair en artikelen met in de titel de vermelding "kaart" of "Google Maps" scoren hoog in de hits.

Lokaties
Door een ingebouwde plugin kan 2travel2 relatief gemakkelijk kaarten ontwikkelen bij een artikel. Als vooraf de gps-lokaties bekend zijn kan snel een Google Earth bestand worden aangemaakt en in het artikel geplaatst. Kaart en onderwerpen zijn uiteraard interactief.

Routes
Voor het plannen van een reis kan het interessant zijn om te weten hoe de route naar de bestemming loopt en of er mogelijkheden zijn voor andere routes. Ook weten veel reizigers graag of er in het bestemmingsgebied leuke rondreisjes te maken zijn. Deze routes (polylines) kunnen wij voor u ontwikkeln.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com