Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

franse jura2travel2.nl biedt talloze mogelijkheden voor meer presentie in de website. Dat varieert van een plaats in "Nuttige Links" tot eigen landings-pages, een eigen categorie, opvallende afbeeldingen met link op de home-page  of afbeeldingen/links die op alle pagina's staan. 2travel2.nl biedt talloze mogelijkheden voor meer presentie in de website. 

>Dat varieert van een plaats in "Nuttige Links" tot eigen landings-pages, een eigen categorie, opvallende afbeeldingen met link op de home-page of afbeeldingen/links die op alle pagina's staan.

Landingspagina

leidenGoede landingspagina's moeten zo relevant mogelijk zijn aan de ingevoerde zoekopdracht en aan de verwachting van de bezoeker. Het is belangrijk dat de landingspagina's gerichte content bevat (zoekwoorden), een optimale structuur hebben met een zogenaamde. Als uw landingspagina's aan deze voorwaarden voldoen zullen op termijn meer bezoekers komen en een hogere ranking in de zoekmachines ontstaan! Zeker als er een backlink is naar een grote website met veel bezoekers. Goede landingspagina's zijn ideaal om te koppelen aan bepaalde campagnes/advertentiegroepen binnen uw Adwords campagne.
Tarief: 250 euro/jaar/campagne

Featured afbeelding + link aan top op de Homepage (maat circa 400x250 px)
airberlin 400

Featured afbeeldingen (uitgelichte afbeeldingen) zijn images met link die niet direct aan artikelen zijn gekoppeld en op willekeurige plaatsen in de website worden vertoond,   bijvoorbeeld  op een centrale plaats in de Home-page of op een pagina die gekoppeld is aan een bepaald thema. Hoe de uitgelichte afbeeldingen (fatured afbeeldingen) precies gebruikt kunnen worden, hangt af van je thema en marketing-campagne. De featured afbeldingen op de home-page in de top blijven op alle pagina's zichtbaar en zijn opgedeeld in drie kolommen met elk een eigen afbeelding. Op deze positie plaatsen we een afbeelding met link naar een artikel in de website.
Tarief 20 euro/maand

Featured afbeelding + link centraal op Homepage (maat circa 600x350 px)

eurostar speedFeatured afbeeldingen (uitgelichte afbeeldingen) zijn images met link die niet direct aan artikelen zijn gekoppeld en op willekeurige plaatsen in de website worden vertoond,   bijvoorbeeld  op een centrale plaats in de Home-page of op een pagina die gekoppeld is aan een bepaald thema. Hoe de uitgelichte afbeeldingen (fatured afbeeldingen) precies gebruikt kunnen worden, hangt af van je thema en marketing-campagne. De featured afbeldingen op de home-page in de top blijven op alle pagina's zichtbaar en zijn opgedeeld in drie kolommen met elk een eigen afbeelding. Op deze positie plaatsen we een afbeelding met link naar een artikel in de website.
Tarief 35 euro/maand

Featured afbeelding + link onderkant van de Homepage (maat circa 600x350 px)

Star Alliance Jet engines correctedFeatured afbeeldingen (uitgelichte afbeeldingen) zijn images met link die niet direct aan artikelen zijn gekoppeld en op willekeurige plaatsen in de website worden vertoond,   bijvoorbeeld  op een centrale plaats in de Home-page of op een pagina die gekoppeld is aan een bepaald thema. Hoe de uitgelichte afbeeldingen (fatured afbeeldingen) precies gebruikt kunnen worden, hangt af van je thema en marketing-campagne. De featured afbeldingen op de home-page in de top blijven op alle pagina's zichtbaar en zijn opgedeeld in drie kolommen met elk een eigen afbeelding. Op deze positie plaatsen we een afbeelding met link naar een artikel in de website.
Tarief: 200 euro/jaar/campagne

Google Maps applicatie in uw artikel

google maps version 3Potentiele reizigers orienteren zich graag aan de hand van afbeeldingen en fotos. Google heeft niet voor niets de keuze dat je algemeen kunt zoeken, maar ook kunt zoeken op maps/kaarten - maar ook op afbeelding. Via de gevonden afbeeldingen kun je een verwijzing vinden naar de website. Voorwaarde is dan wel dat de serie afbeeldingen
Tarief: afhankelijk van de wensen - op aanvraag

 

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com