Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Route vanaf Veenhuizen circa 105 km. Het Drentsche Aa-gebied in het midden en noorden van Drenthe is een van de laatste gave stroomdalen van Nederland. Het bestaat uit oud Drents cultuurlandschap met madelanden (graslanden), bosjes, houtwallen, essen (akkers), heide, jeneverbesstruwelen, esdorpen, hunebedden en landgoederen. Het Natura 2000-gebied omvat een gebied van bijna 40 km².

Vandaag gaan we op bezoek bij de expositie www.streetsoftheworld.com. Maar eerst een korte trainingstocht richting Ijmuiden en dan via de duinen en Santpoort terug naar "huis". Maar 51 km, maar door de stevige tegenwind op de heenweg toch een pittig tochtje. Minimum snelheid 0 km/uur bij het opstappen en maximum snelheid op de terugweg met wind in de rug: 40 km/uur. Hoogteverschil over de hele route toch in totaal 588 m - deels onder zeeniveau (of alles??).

fietsen polderVandaag (donderdag 22 juni 2017) rond half 7 in de ochtend op stap om de warmte te ontlopen. De route ging via de onderkant van de Dtrunense Duinen naar Heusden en daarna verder de polder in. Via Giessen en Raamsdonkveer en Waspik terug. Al met al een kleine 80 km. Mooie dorpen op de route en prachtige wegen over de rivierdijkjes.

Veen
is een dorp in de gemeente Aalburg in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De voorheen zelfstandige gemeente Veen werd in 1973 bij Aalburg gevoegd, maar al vanaf 1852 werd het burgemeestersambt van Veen en van Wijk en Aalburg door dezelfde persoon vervuld. Het dorp telt 2.713 inwoners (per 1 januari 2017).

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com