Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Regionale VVV in Denemarken:Noord-Jutland, West-Jutland, Zuid-Jutland, kaart Oost-Jutland Denemarken, Oost-Jutland, Funen, Langeland en Aero, Noord-Seeland, Kopenhagen, kaart West-Seeland Denemarken, West-Seeland, Zuid-Seeland, Møn, Lolland, en Falster, Bornholm,


Hieronder vind je een overzicht van de Deense regio's. Wil je meer informatie dan kun je terecht op de genoemde website.

 
kaart Noord-Jutland Denemarken

Noord-Jutland Lijst gemaakt bureaus idoor 2travel2 - verkeersbureaus info

Wie nog wil baden in ruimte, kan terecht in het noorden van Jutland. Brede zandstran- den, interessante bezienswaardigheden en de mooie streek rond de Limfjord is ideaal voor watersportliefhebbers.
www.visitnordjylland.dk

VVV-kantoren in de regio
Noord-Jutland op de kaart/routeplanner
kaart West-Jutland Denemarken

West-Jutland

Een prima gebied voor een gezinsvakantie met 250 km kust met mooie brede witte zandstranden en in het binnenland nog veel stille plekjes. Deze regio beschikt over enke- le van de beste viswateren van Denemarken. Naast LEGOLAND heeft West-Jutland ook veel andere attracties en musea zoals op het gebied van de Vikingen, die in dit gebied een belangrijke rol hebben gespeeld. www.visitvestjylland.com

VVV-kantoren in de regio
West-Jutland op de kaart/routeplanner
kaart Zuid-Jutland Denemarken

Zuid-Jutland

Zuidoost-Jutland kan worden beschouwd als de Deense fjordenstreek. Aan de fjorden, waar watersporters zich kunnen uitleven, liggen interessante steden als Sønderborg, Aabenraa, Horsens, Haderslev en Kolding, met vele bezienswaardigheden. Het glooiende landschap in deze regio is uitermate geschikt voor fietsers. www.visitsydjylland.com

VVV-kantoren in de regio
Zuidoost-Jutland op de kaart/routeplanner
kaart Oost-Jutland Denemarken

Oost-Jutland Lijst gemaakt bureaus idoor 2travel2 - verkeersbureaus info

Het veelzijdige Oost-Jutland heeft veilige zandstranden en veel attracties. De tweede stad van Denemarken, Århus, geeft met openluchtmuseum Den Gamle By een goed beeld van het oude Denemarken. Het gebied Djursland wordt ook wel de neus van Denemarken genoemd en is heel geschikt voor vakanties met kinderen.
www.visiteastjutland.com

VVV-kantoren in de regio
Oost-Jutland op de kaart/routeplanner
kaart Funen Denemarken

Funen, Langeland en Ærø

Funen biedt met de bijbehorende eilanden, Langeland en Ærø, volop mogelijkheden voor een romantische vakantie in de 'tuin van Denemarken'. Het heuvelachtige landschap leent zich goed voor uitdagende fietstochten. In Odense, de geboorteplaats van Hans Christian Andersen, zijn veel herinneringen aan de bekende sprookjesschrijver te vinden. In de oude havenstadjes kunt u genieten van een maritieme sfeer.
www.visitfyn.com

VVV-kantoren in de regio
Funen, Langeland en Ærø op de kaart/routeplanner
kaart Noord-Seeland Denemarken

Noord-Seeland

Het noorden van Seeland is een populair vakantiegebied. Op korte afstand van Kopenhagen valt hier onder meer te genieten van intieme badplaatsen en mooie kastelen. Noord-Seeland bezit een van de mooiste en imposantste landschappen van Denemarken. Zoals Odsherred en de Isefjord, met veel kleine fjorden, vreedzame haventjes en eilandjes – om maar een paar voorbeelden te noemen. In Roskilde kunt je het fraaie Vikingschepenmuseum bezoeken en de Domkerk, waar de Deense vorsten begraven liggen.
www.visitcopenhagen.com

VVV-kantoren in de regio
Noord-Seeland op de kaart/routeplanner
kaart Kopenhagen Denemarken

Kopenhagen

De gemoedelijke hoofdstad Kopenhagen is een havenstad vol charme en cultuur. Geniet van het unieke Tivoli, het uitgaansleven rond Nyhavn, Danish Design, ballet en smørrebrød. Kopenhagen is ook de shoppingstad bij uitstek. Hier vind je namelijk de langste winkelstraat van Europa, genaamd 'Strøget'.
www.visitcopenhagen.com  Lijst gemaakt bureaus idoor 2travel2 - verkeersbureaus info

VVV-kantoren in de regio
Kopenhagen op de kaart/routeplanner
 kaart West-Seeland Denemarken

West-Seeland

Landschappelijk gezien heeft deze regio één van de mooiste en meest imponerende landschappen van Dene- marken. Odsherred en Isefjorden, vredige haventjes en eilandjes - om maar iets te noemen. Strand vind je overal in deze regio. Verder ook de Storebæltkust, Sejrø-Bugten en vele idyllische stadjes.
www.visiteastdenmark.com

VVV-kantoren in de regio
West-Seeland op de kaart/routeplanner
kaart Zuid-Seeland, Lolland, Falster & Møn Denemarken

Zuid-Seeland, Møn, Lolland en Falster

Zuid-Seeland wordt gekenmerkt door veel groen, talrijke goede stranden en interessante stadjes. Het eiland Møn, ten zuidoosten van Kopenhagen, heeft schitterende krijtrotsen. De eilanden Lolland en Falster geven landelijke rust en zijn door de kilometers lange witte zandstranden uitermate geschikt voor een strandvakantie. Voor leuke uitstapjes tussendoor bieden deze eilanden voldoende keuze uit musea en attracties.
www.visiteastdenmark.com

VVV-kantoren in de regio
Zuid-Seeland, Møn, Lolland en Falster op de kaart/routeplanner

U kunt het aanbod van Belvilla ook hier selecteren:Huizen in Denemarken van Belvilla


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com