Een onvergetelijke wijn toerisme ervaring wacht u in Empordà aan de Costa Brava. De DO Empordà wijnroute onderdompelt u in een diepgewortelde traditie van het gebied, dat zo ver terug als de Romeinse tijd dateert.

Nu heeft u de kans om dit gedeelte van onze gastronomische identiteit op de hoogte te krijgen, om alle geheimen van rode, witte en rosé Empordà-wijnen te ontdekken.

Gastronomie
Het landschap van de Costa Brava en de Girona Pyreneeën - waar zee en bergen ontmoeten - heeft ook een duidelijkeneerslag in de regionale keuken.
Deze diversiteit van smaken met de beste producten uit de hele regio is terug te vinden op de menukaarten van eersteklas restaurants die je hier kunt vinden. Ontdek ze, geniet van de smaken van deze regio en vertel her door aan anderen.

Gastronomische evenementen
In de provincie Gerona zijn talrijke evenementen rond het thema wijn en eten. Op de kalender staan talrijke eet en wijnfeesten en tentoonstellinge. Op lokale markten die allemaal laten zien welke smaken geboden worden door de de Costa Brava en de Pyreneeën van Gerona. Een perfecte gelegenheid voor een spannende ontmoeting met de eetcultuur van deze regio.

Meer info over wijn en gastronomie


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

HOT

Terug naar Gerona - Costa Brava - Pyreneeën