Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De interactieve kaart met Ecoregio's 2017 toont 846 ecoregio's in de wereld. Met behulp van de kaart kun je de verdeling van de verschillende ecoregio's over de hele wereld bekijken en wat de kenmerken van de verschillende regio's zijn.

Ecoregio's zijn ecologisch en geografisch gedefinieerde gebieden die verschillende natuurlijke kenmerken, soorten en habitats hebben. De ecoregio's worden op de kaart gekleurd door de soort habitats die erin bestaan.

De kaart Ecoregio's 2017 bevat ook een aantal andere lagen met een eigen legenda. Deze omvatten een laag die de globale verdeling van biomen toont, een laag die de beschermde status van regio's over de hele wereld toont en een 'realms'-laag, die de acht biogeografische rijken van de aarde toont.
A biome is a community of plants and animals that have common characteristics for the environment they exist in, and can be found over a range of continents. Spanning continents, biomes are distinct biological communities that have formed in response to a shared physical climate. "Biome" is a broader term than "habitat"; any biome can comprise a variety of habitats.

Als je op de kaart klikt wordt aanvullende informatie verstrekt.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com