Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Swarovski heeft reeds vele malen bewezen hoe kristal in kunst en cultuur omgetoverd kan worden. K24 wordt het nieuwste project van Swarovski. In december 2009 openen in Wenen de deuren van deze magische plek, die de bezoeker meeneemt in de betoverende wereld van kristal.

In het bruisende hart van Wenen, tussen de Kärntnerstrasse, de Marco-d’Aviano-Gasse en de Neuer Markt zal een compleet betoverende en inspirerende kristalwereld ontstaan. Op 3 verdiepingen zullen de architecten Hanno Schlögl en Daniel Süß uit Tirol een droomwereld uit kristal scheppen. In december 2009 zullen de deuren van deze magische plek voor bezoekers geopend worden.

 

Ook zal hier de speciale CRYSTALLIZED TM Store te vinden zijn. Creatieve liefhebbers van sieraden kunnen hier met kristallen stenen, kralen, hangers en parels geheel naar eigen smaak en wens hun eigen Swarovski sieraad zoals kettingen, oorbellen of armbanden ontwerpen en maken. Alles wat nodig is om een eigen exclusief design en idee te creëren is in de winkel te vinden. Er wordt tevens informatie gegeven over technieken, trends en styling en er valt uiteraard veel inspiratie op te doen voor de mooiste creatie van eigen hand.

Meer informatie is te vinden op: www.swarovski.com/wien en www.swarovski-crystallized.com

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com