Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

wenen regenbogenballWenen biedt homo’s en lesbiennes een jaar vol met bals. Naast de uitbundige feesten is er ook aandacht voor socio-politieke statements. Het Weense Regenboogbal in het Parkhotel Schönbrunn wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van het balseizoen voor de LGBT-gemeenschap.

Het pand staat op een prachtige locatie en staat het deze avond deze avond geheel in het teken van een traditioneel bal. Het dragen van avondkleding is dus essentieel! Daarnaast is het Regenboogbal ook een belangrijke benefietavond: de opbrengst komt ten goede aan het werk van HOSI (Homosexuelle Initiatieve). Het Creatieven Bal is een alternatief bal voor de LGBT-gemeenschap en hun vrienden. In 2015 zal het bal 6 en 7 februari worden gehouden en heeft als thema “Amerika – Ik wil een cowboy als man!”

De enige overeenkomst tussen het Rozenbal en een traditioneel bal, is de openingspolonaise. Het is een alternatief voor het traditionele Opera bal dat tegelijkertijd plaatsvindt in de Staatsoper. Glamour kostuums of elegante avondkleding horen er zeker bij op het bal dat op 12 februari in het Kursalon plaatsvindt. Het Rozenbal is echter niet alleen een hommage aan de dansvloer, maar ook een socio-politiek statement waar mensen onbevooroordeeld samen met verschillende mensen feesten. Een commerciëel directeur danst met een museumdirecteur, het kamermeisje met de beveiliger en homo’s swingen met hetero’s. Ook steeds meer beroemdheden weten de weg naar het bal te vinden en ook bezoekers van het Operabal sluiten later op de avond aan bij het Rozenbal om de avond luchtig af te sluiten.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com