Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Solares de Portugal is een uniek concept dat werd gestart om het bezoek aan accommodaties te stimuleren met het karakter "Turismo de Habitação" en, tegelijkertijd, het behoud van de rijke erfenis van architectonische en culturele erfgoed van Portugal.

solares de portugalHet is belangrijk te benadrukken dat Solares de Portugal niet hotels of pensions zijn. Het zijn particuliere statige herenhuizen, elegante landhuizen en rustieke boerderijen. Sommigen van hen waren ooit in verval, maar tegenwoordig worden ze hersteld in hun voormalige glorie en staan ​​open voor gasten die worden behandeld als onderdeel van de familie.

De Solares vertegenwoordigen eeuwen van de Portugese geschiedenis en cultuur. Het merendeel van de grote 17e en 18e eeuwse huizen zijn nog steeds in het bezit van de nakomelingen van de stichtende familie. De eigenaren heten u een warm welkom en tijdens uw verblijf delen hun kennis over lokale bezienswaardigheden, regionale gastronomie, festivals en tradities.

De Solares zijn gelegen in enkele van de meest pittoreske locaties van Portugal en nestelen zich in grote landgoederen omgeven door tuinen, wijngaarden met heerlijke in-house wijnen. Tot de recreatieve voorzieningen van de solares behoren paardrijden, tennis, wandelen, en zwemmen. Vergaderzalen en conferentieruimtes zijn ook beschikbaar in verschillende huizen. 'S Avonds wordt het beste van de regionale keuken aangeboden en fraaie wijnen uit de regio.

De Solares zijn ingedeeld in drie verschillende groepen en elke woning is geïnspecteerd en gecertificeerd volgens strenge criteria van APCER TURIHAB en Turismo de Portugal (ERS 3001) die een hoge standaard van comfort en gastvrijheid te garanderen.

http://www.solaresdeportugal.pt/


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Algarve accommodatie