Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voor een autovakantie in Europa bent u bij De Jong Intra Vakanties aan het juiste adres.

Of het nu om een autorondreis gaat of een heerlijke vakantie op de camping, in een hotel of vakantiepark, wij hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste autovakanties.

Onze autovakanties naar onder andere Italie, Spanje, Ierland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland geven u volledige vrijheid op weg
* Autovakanties Noorwegen
* Autovakanties Oostenrijk
* Autovakanties Groot-Brittannië
* Autovakanties Duitsland

Een goede voorbereiding is belangrijk. De voorpret van een autovakantie begint al bij het inpakken. Indien alles gereed is, bent u klaar voor vertrek. Indien u richting het zuiden gaat, maak uw heenreis dan zo comfortabel mogelijk: begin uitgerust aan uw reis, stop regelmatig, neem voldoende eten en drinken mee, zorg voor spelletjes voor de kleintjes op de achterbank en overnacht onderweg om het laatste gedeelte van uw autovakantie ook goed te laten verlopen en uitgerust op uw camping, bij uw hotel of bij uw vakantiewoning te arriveren.

Onze productspecialisten trekken ieder jaar Europa in om de mooiste autorondreizen en accommodaties samen te stellen en te zoeken. Ons aanbod autovakanties is zeer gevarieerd en bestaat uit korte vakanties van enkele dagen tot een paar weken, eenvoudige tot luxe hotels, campings, attractieparken, vakantiewoningen en de allermooiste autorondreizen.

Het voordeel van een autovakantie is dat u iedere minuut van de dag vrij bent om te gaan en te staan waar u wilt. U kunt zelf bepalen hoe lang u over de heen- en terugreis wilt doen. Wilt u rechtstreeks over de snelwegen of kiest u juist voor de langzamere toeristische route, waarbij u langs leuke dorpjes rijdt en prachtige landschappen.

Eenmaal op de plaats van bestemming heeft u de auto bij de hand. Ideaal voor wat boodschappen, een ander strand of zwembad, een uitstapje naar een pretpark of een bezoek aan mooie stad. Een autovakantie brengt u overal in Europa, perfect geregeld door de Jong Intra Vakanties.


de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér