Een goede manier om Spanje te verkennen, is de trein te nemen. En dat is deze zomer nog aantrekkelijker, zowel voor jong als oud, vanwege een aantal nieuwe producten die de Spaanse spoorwegen Renfe biedt aan de reizigers uit binnen- en buitenland.

Spanje beschikt over een uitgebreid en modern spoorwegennet waardoor men op een gemakkelijke en comfortabele wijze het land kan bezoeken. Spanje is het tweede land ter wereld en het eerste in Europa als men kijkt naar het aantal kilometers hogesnelheidslijnen: 2.665 kilometer nu al in gebruik en nog meer in de toekomst.

“Tarifa mesa” Het eerste nieuwe product van de Spaanse spoorwegen Renfe is bedoeld voor families en groepen. Sinds 1 juni jl. kunnen families en groepen gebruik maken van het Tarifa mesa. Dit Tarifa mesa houdt in dat 4 zitplaatsen, twee aan twee tegen over elkaar, samen verkocht worden met een korting van 50% op het normale tarief. Het nieuwe tarief is alleen beschikbaar in de toeristenklasse “clase turista”.

Als u de provincie Girona wil bereiken, is het een snelle optie, de hogesnelheidstrein (AVE en TGV), met stations in Girona en Vilafant.Er is ook een spoorwegnet om naar de steden van de Costa Brava en de Pyreneeën van Gerona te reizen.

Terug naar de Gerona startpagina


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

HOT

Terug naar Gerona - Costa Brava - Pyreneeën