Vies Braves is een openbaar netwerk van mariene en open waterroutes ontworpen voor sport- en vrijetijdsactiviteiten.

De routes zijn gemarkeerd met borden en boeien, waardoor u veilig kunt genieten van open water. Zo veranderen ze het kustlandschap in een toeristische bestemming waar mensen in open water kunnen zwemmen en snorkelen.

Vies Braves stelt je in staat om activiteiten zoals zwemmen en snorkelen te combineren met trekken of lopen, aangezien de meeste routes parallel lopen met de bestaande 'camino de ronda'  - wandelpaden langs de kust, waardoor mensen het landschap vanuit verschillende perspectieven kunnen ontdekken.

In alle steden langs de Vies Braves worden gratis snorkelsessies georganiseerd voor iedereen. Het doel is om ontmoetingen te bevorderen waarbij in groepen word gezwommen of mensen kennis te laten maken het snorkelen of het zwemmen in water zwemmen. Alle sessies worden begeleid door gekwalificeerde en goed  opgeleide instructeurs.

Dit initiatief - uniek in de wereld - is een duurzaam product dat het landschap als toeristische bestemming stimuleert. Door dit type duurzaam toerisme wordt het gebied minder afhankelijk van seizoensgebonden factoren.

Meer over Vies Braves

vies braves 2travel2 screenprint