Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zomers Navarra. De zomers in Navarra staan gelijk aan tradities, een aangenaam klimaat, festivals en natuurlijk lekker eten! (kaart van Navarra - Google Maps)

De Spaanse regio, en dan met name Pamplona, maakt zich klaar voor de wereldberoemde Sanfermines en ook in de Middenzone en in de Ribera beginnen de feestkriebels te groeien. Voor de échte cultuurliefhebber is de zomer hét seizoen om kennis te maken met de Navarrese cultuur en tradities. Culinaire en borrel fans niet getreurd want de zomer is ook het jaargetijde om te genieten van de terrasjes, de verslavende pintxos, de vele verse groentes en niet te vergeten de onvergetelijke wijnen. En wat is er nou leuker dan kennismaken met de traditionele volksgerechten “zikiro-jate” (gemarineerde lamsvlees van ‘t spit) die tijdens de volksfeesten
van Zugarramurdi in augustus bereid worden. Kortom, de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar diversiteit!
Voor meer informatie klik hier.


Navarra ontvangt bezoekers gratis
Voor het derde achtereenvolgende jaar biedt Navarra haar bezoekers volop de mogelijkheid om culturele bezienswaardigheden gratis te bezoeken. De campagne “Navarra ontvangt je gratis” zorgt ervoor dat bezoekers van de regio op een voordelige manier kennis kunnen maken met de vele kastelen, tradities en toeristische attracties. Doel van de campagne is natuurlijk om zoveel mogelijk toeristen kennis te laken maken met de diversiteit van de Spaanse regio. Bezoekers kunnen bij aankomst in Navarra promotiekaartjes ophalen bij lokale toeristische diensten, zoals gratis entree tickets en diverse kortingen op allerlei activiteiten zoals fietstochten door de omgeving.
Voor meer informatie klik hier.

De Gouden Eeuw in Olite
De zomers in Navarra zouden niet meer hetzelfde zijn zonder het bekende klassiek theaterfestival van Olite. Van 15 tot 31 juli is de middeleeuwse plaats Olite in handen van Lope de Vega en William Shakespeare, waar zij de bezoekers meenemen naar de Gouden Eeuw. Liefde, hartstocht, ambities, dans en muziek staan centraal tijdens dit jaarlijks terugkerende culturele festival. Het wijnmuseum van Oltie staat tijdens het spektakel in het teken van conferenties, ontmoetingen met acteurs, regisseurs en experts op het gebied van klassiek theater. Voor maar liefst €10 kan jong en oud genieten van de beroemde toneelstukken “De vrouwen van Shakespeare” van Harold Bloom, “Macbeth” van Shakespeare en “Los locos de Valencia” (De gekken van Valencia) van Lope de Vega.
Voor meer informatie klik hier.

Sla je slag in Navarra
Bij “golf” wordt er niet meteen een link gelegd met de regio Navarra. Toch kent deze Spaanse regio diverse eersteklas golfbanen die absoluut een bezoek waard zijn. De nog redelijk onontdekte golfbanen hebben vaak een unieke en prachtige ligging en zijn absoluut een aanrader voor de golfliefhebber. Dat landschap en spel op de Navarrese banen wordt gecombineerd is duidelijk te zien aan de door bos omringde 18-hole “Club de Golf Ulzama”. Ook absoluut een bezoek waard is de 18-hole “Club de Golf de Zuasti” welke beschikt over een eigen biocentrum. Kortom, iedereen die zijn swing wil verbeteren in een unieke en inspirerende omgeving moet absoluut een bezoek aan Navarra brengen.
Voor meer informatie klik hier.

From Navarra with Love
Sinds kort houdt TMC, Tourism Marketing Concepts, een blog bij met weetjes, recepten, nieuws, aankondigingen
en initiatieven uit het magische en inspirerende Navarra. Nu kan iedereen zijn liefde voor deze heerlijke streek onderhouden en voeden via www.fromnavarrawithlove.nl

Hotels in Navarra


kaart van Navarra - Google Maps

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com