Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Allianz Global Assistance komt met meest uitgebreide dekkingen en vergoedingen.

Met de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering speelt de reisverzekeraar in op de wens van klanten om volledig ontzorgd te worden en niet iedere keer weer uit te zoeken wat er nu wel en niet is gedekt. Zo maakt het niet uit of je op vakantie of zakenreis gaat. Bijna elke reden om te annuleren is volledig gedekt en pechhulp voor voertuigen en fietsen is ook inbegrepen.

De nieuwe verzekering dekt ook bij onverwachte omstandigheden tijdens de reis, zoals bijvoorbeeld de uitbraak van het zika-virus in Brazilië. Met de all-risk annulering wordt tot maximaal €20.000 vergoed, de hoogste vergoeding in de markt. En vrijwel iedere reden wordt geaccepteerd.

Ontzorgen: geen verschil tussen zakelijk en privé
Allianz Global Assistance ontzorgt en zorgt dat reis- en annuleringsverzekering voor klanten altijd goed is geregeld. Zo wordt er bij deze verzekering geen verschil meer gemaakt tussen een privé- of zakenreis. Dat is vooral handig voor mensen die veel reizen of bijvoorbeeld een tweede huis in het buitenland hebben. Ook vergoedt de Ultimate Protect verzekering de toegangskaarten als mensen een concert of ander evenement willen annuleren. Waardevolle bezittingen zijn verzekerd tot €5.000 per persoon met een maximum van €25.000 per reis, zonder eigen risico. Dit is de hoogste vergoeding die er in de markt wordt gegeven.

Huurauto en pechhulp volledig gedekt
Bij het huren van een auto, motor of camper is het eigen risico en de borg volledig gedekt. Een aparte verzekering bij de verhuurder afsluiten is dus niet meer nodig. Ook pechhulp voor twee voertuigen in de woonplaats – ook motoren en campers – binnen Europa en pechhulp voor de fiets in Nederland is geregeld.

Extra dekking reisgenoten en nanny meeverzekeren
Aan andere reisgenoten is ook gedacht. De verzekering kan worden afgesloten voor één persoon of voor een gezin, maar het is zelfs mogelijk om een volwassene en twee meereizende kinderen die niet tot het gezin behoren aan de verzekering toe te voegen. Zo zijn vriendjes van de kinderen, kleinkinderen of de nanny ook verzekerd. Over ontzorgen gesproken. Mocht er onverwacht toch iets ernstigs gebeuren dan staat er - waar ook ter wereld - een netwerk van hulpverleners klaar om de klant te helpen.

Onverzekerd
Onverzekerden kunnen wel eens voor hele hoge kosten komen te staan als er iets gebeurt. Rond de 10% van de reizigers gaat jaarlijks nog steeds onverzekerd op reis. Vooral de medische kosten in het buitenland zijn vaak een veelvoud van wat er in Nederland wordt betaald. Zorg daarom altijd voor een passende reisverzekering.    

Voor meer informatie: www.allianz-assistance.nl of  www.allianz-global-assistance.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com