Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

KLM start met rechtstreekse vluchten op Mauritius


Vanaf 30 oktober 2017 voert KLM in samenwerking met Air Mauritius rechtstreekse vluchten uit tussen Amsterdam en Mauritius. Middels de samenwerking kunnen passagiers het hele jaar door gebruikmaken van deze directe verbinding.


"Mauritius is een mooie toevoeging aan het netwerk van KLM. De bestemming stond al een tijd op ons verlanglijstje, dus ik ben blij dat we nu, samen met onze nieuwe partner Air Mauritius, het hele jaar door vluchten naar dit prachtige eiland kunnen bieden. "
Pieter Elbers - President-directeur KLM

De vluchten naar Mauritius worden uitgevoerd met KLM’s nieuwste aanwinst, de Boeing 787-9. Dit toestel beschikt over 30 stoelen in World Business Class, 45 in Economy Comfort en 219 in Economy Class. Met ingang van 30 oktober vertrekt vlucht KL501 op maandag, donderdag en zaterdag om 17:20 uur (lokale tijd) uit Amsterdam en landt de volgende dag om 07:35 uur op Mauritius (lokale tijd). De terugvlucht vertrekt om 09:45 uur van Mauritius en landt om 18:35 uur weer op Schiphol.

De zomerdienst wordt vanaf 26 maart 2018 uitgevoerd door Air Mauritius en omvat twee vluchten per week, op maandag en vrijdag. In augustus en oktober wordt ook een derde wekelijkse vlucht toegevoegd, met vertrek op woensdag. De maatschappij voert de route Amsterdam-Mauritius uit met een Airbus A340 met 28 stoelen in Business Class en 264 in Economy Class. Air Mauritius is al jaren een strategische partner van Air France. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen klanten van KLM en Air Mauritius nu het hele jaar door kiezen uit een nóg ruimer aanbod.

"Met de toevoeging van de route Amsterdam-Mauritius benadrukken we ons doel om ons niet alleen verder te ontwikkelen op de Nederlandse markt, maar ook in de rest van Europa. Na de bestaande hub in Parijs versterkt deze hub in Amsterdam nu onze jarenlange samenwerking met AIR FRANCE KLM. Door gebruik te maken van deze twee belangrijke Europese knooppunten kunnen we het aanbod voor onze passagiers vergroten. "
Raja Buton, Officer in Charge bij Air Mauritius

Over Mauritius
Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan dat ongeveer 2.000 kilometer voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van zo’n 2.040 vierkante kilometer en telt ruim 1,2 miljoen inwoners. De hoofdstad (en tevens de grootste stad) is Port Louis. Het eiland heeft een tropisch klimaat en staat bekend om zijn azuurblauwe, warme zee en parelwitte stranden. Het binnenland van Mauritius is bergachtig, met weelderige bossen, wilde watervallen en een unieke, goed bewaard gebleven fauna.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com