Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

NIEUW HOSPITALITY CONCEPT START MET SAMENWERKING QUIKSILVER EN ROXY

Het nieuwe merk van AccorHotels (JO&JOE) gaat haar allereerste locatie openen in de Franse surfplaats Hossegor, Frankrijk.  Dit nieuwe Open Huis-concept combineert alle voordelen van een hotel, hostel en vakantiewoningen. Voor de opening in Hossegor bundelt JO&JOE de krachten met de iconische surfmerken Quiksilver en Roxy. Het doel van de allereerste JO&JOE is om een nieuwe en authentieke ervaring te bieden voor reizigers én locals, om samen te komen en te relaxen. Volgende JO&JOE openingen staan voor 2018 gepland in Parijs en Bordeaux.

Leuk en gemakkelijk leven tussen Les Landes en het Baskenland
Om het nieuwe hospitality concept wereldkundig te maken heeft JO&JOE gekozen voor Hossegor, een plaats die bekend staat als ideale surflocatie. Het bijzondere gebouw waarin JO&JOE is gevestigd is gebouwd met respect voor de lokale architectonische stijl en heeft een bebladerde tuin van ongeveer 10.000m2. Alles is zo ingericht dat de binnenruimtes en buitenruimtes naadloos in elkaar overlopen. Het gebouw is een mix van hotel, hostel en vakantiewoningen en benadrukt daarmee zijn onderscheidende DNA in de hospitality branche.

Om iedereen zijn privacy te geven, bieden de slaapaccommodaties verschillende oplossingen om aan alle behoeftes te voldoen; Together (een gedeelde slaapruimte voor 7 tot 12 personen), Out of The Ordinary (een uniek aangelegde accommodatie voor maximaal 10 personen) en Yours (privé kamers voor 2 tot 5 personen). De gemeenschappelijke ruimte bestaat deels uit het HAPPY HOUSE, een privé ruimte uitgerust met kluizen die gebruikt kan worden om te relaxen, werken, koken of om de was te doen. Het andere deel van de gemeenschappelijke ruimte bestaat uit de PLAYGROUND, geopend voor zowel locals als reizigers. Er is een bar met lokale bieren en een restaurant dat verse lokale gerechten serveert. Een volledig menu is er al vanaf 10 euro. Ontbijt wordt de hele dag geserveerd voor 4 euro. De PLAYGROUND is de plek waar evenementen plaatsvinden – concerten, workshops, bijeenkomsten en verscheidene activiteiten die zijn voorgesteld door reizigers, locals of de staf van JO&JOE. Deze gedeelde ruimtes reiken tot buiten waar je een terras aantreft, maar ook een jeu de boules veld, hangmatten en een privétuin. Een ideale plek om te relaxen in de zon en om van de natuur te genieten.

Samenwerking met Quiksilver en Roxy
Zowel JO&JOE, Quiksilver als Roxy delen dezelfde visie en toewijding om een onvergetelijke ervaring te bieden, gebaseerd op relaxen en plezier hebben. Surfspot Hossegor is de thuisbasis van Boardriders, de groep achter de merken Quiksilver, Roxy en DC Shoes. Toen de mogelijkheid zich voordeed voor JO&JOE om hier haar eerste locatie te openen, was een samenwerking vanzelfsprekend.

Het combineren van de expertise van JO&JOE (op het gebied van accommodatie, F&B als entertainment en evenementen) en die van Quiksilver uit de surfwereld en Roxy uit de fitnesswereld maakt de samenwerking extra sterk. Zo beschikt het Het Open Huis door Quiksilver en Roxy geïnspireerde decoratieve kenmerken en een pop-up winkel waar gasten materialen en accessoires kunnen huren of kopen. Atleten die merkambassadeur zijn van Quiksilver en Roxy zullen worden uitgenodigd om masterclasses, workshops of andere evenementen te leiden. Denk hierbij aan grote namen uit de surfwereld zoals Jérémy Florès, Leonardo Fioravanti en Justine Mauvin. De authenticiteit van deze merken is van cruciaal belang voor JO&JOE om mensen van buiten de stad naar het Open Huis te trekken om deel te nemen aan samenwerkingsprojecten.

Belangrijkste informatie JO&JOE Hossegor:

- Opening 29 mei 2017

- 145 bedden vanaf €19 per nacht

- Volledig menu vanaf €10

- Ontbijt voor €4

- 15 tot 20 banen gecreëerd

- Tuin van 10.000 m2, op 400 meter afstand van de zee


‘’Het creëren van een Open Huis in slechts 3 maanden was een grote uitdaging. Maar deze uitdaging werd mogelijk gemaakt door de start-up aanpak en behendigheid van het team gecombineerd met de steun van onze partners Quicksilver en Roxy. Dit ambitieuze project blaast een wind van verandering door de hospitality markt.’’ aldus Cédric Gobilliard, Senior Vice President, Lifestyle Division, AccorHotels.

‘’Sinds 1969 is Quiksilver de belichaming van de surfcultuur. Het hart van onze filosofie is geboren uit een passie om in het heden te leven en gebouwd op de avontuurlijke en innovatieve geest van surfers. De Boardriders Group is verheugd om samen te werken met AccorHotels, een heus vlaggenschip voor het wereldwijde toerisme. Het is een plezier om samen te werken met teams die dezelfde visie delen. Wij zijn trots om dit ambitieuze  en vernieuwende reisconcept te versterken met de authenticiteit van Quiksilver en Roxy’’ aldus Garry Wall, Quiksilver Global Brand Manager.

Vanaf 10 april  kun je boeken via www.joandjoe.com

Over JO&JOE:
JO&JOE is gelanceerd in september 2016 en in het leven geroepen voor millennials en iedereen met dezelfde mindset als het gaat om delen, spontaniteit en ervaringen. JO&JOE is de laatste toevoeging aan het portfolio van AccorHotels economy brands. Het nieuwe hospitality concept is een combinatie van hotel, hostel en vakantiewoningen. JO&JOE biedt een compleet herziende en vernieuwende ervaring als het gaat om design, eten & drinken, service en gebruikservaring. Het merk richt zich op internationale uitbereiding met als doel aanwezigheid in maar liefst 50 bestemmingen in 2020. De eerstvolgende bestemmingen zijn Parijs en Bordeaux in 2018. Daarna komen Budapest, Edinburgh, Lille, Rio en Berlijn.


Over Quiksilver:
Quiksilver is een merk dat onderdeel is van Boardriders Inc. en in 1969 in Australië opgericht door een groep surfenthousiasten. Loyaal aan een unieke manier van leven met fundamentele waarden zoals passie, authenticiteit en innovatie. De identiteit van het merk is vastgelegd in het logo, een berg te midden van een golf die de vastberadenheid aan de surfsport en zijn omgeving symboliseert. Quiksilver collectie bestaat uit sportswear, accessoires en surfboardartikelen. Quiksilver is nauw betrokken bij de beste athleten en evenementen in de geschiedenis van de boardsports.

Over Roxy:
Roxy, een merk dat onderdeel is van Boardriders Inc., ondersteunt vrouwelijke pioniers sinds de Jaren ’90. Roxy is het allereerste sportmerk dan enkel is gemaakt voor vrouwelijke actiesporten. Roxy is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het design van vooroplopende en technisch innovatieve lifestyle collecties, geïnspireerd door The Mountain & The Wave. Door unieke producten te ontwerpen voor zowel surfen, wintersport als fitness en yoga cultiveert het merk vrouwelijke pioniers die de ontwikkeling van sport hebben verandert. Roxy stelt vrouwen in staat om de status quo op elk moment in hun leven uit te dagen.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com